Esnaf Oda Başkanlarından Afrin’e Nakdi Destek!

28 Şubat 2018 Çarşamba 11:19
Bu haber 729 kez okundu

Kuyumcular Odası Başkanı ve HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat, AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamada Afrin’de vatanı uğruna mücadele veren askerlerimize Türk Silahlı Kuvvetlerinin adına Esnaf Odaları ve üyeleri olarak nakdi yardım desteği vereceğiz dedi.

Esnaf Oda Başkanlarından Afrin'e Nakdi Destek!

Kuyumcular Odası Başkanı ve HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat, AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamada Afrin’de vatanı uğruna mücadele veren askerlerimize Türk Silahlı Kuvvetlerinin adına Esnaf Odaları ve üyeleri olarak nakdi yardım desteği vereceğiz dedi.

Bu çorbada bizimde tuzumuz olsun sözlerine dikkat çeken Fırat, Şahadet şerbeti içip her şeyi göze olan Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet versin. Ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için verdikleri mücadele de hepimiz kardeşlik bağını güçlendirmek zorundayız. Bu zor günlerden geçişimiz ve huzura kavuşmamız ancak birlik ve dayanışma içerisinde olacaktır.

Biz Oda Başkanları olarak hepimiz gücümüz ölçüsünde bir miktar nakdi destek vereceğiz. İsteyen esnaf kardeşlerimiz Afrin’e gönül köprüsü kurarak ortak hesabımıza gönüllerinden geçtiği kadar destek verebilirler dedi.

Esnaf Oda Başkanlarından Parti Ziyaretleri!

Kuyumcular Odası Başkanı ve HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat ve İskenderun Esnaf Oda Başkanları kongrelerin ardından CHP ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

‘Esnaf Bir Kenti’in Kalbidir’

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu Esnaf Oda Başkanlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mansuroğlu ayrıca bir kentin gelişmişlik göstergesi esnafları ile bağlantılıdır. Sizler tüm esnaflarımızı temsil ediyorsunuz çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.

HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat ise yaptığı konuşmada kentimizin barışı ve huzuru için birliğimiz ve dayanışma halinde olmamız önem taşıyor.

Bizler örnek olma noktasında önemli bir misyonu temsil ediyoruz. İskenderun esnafı olarak tüm partilere eşit mesafede durarak destek olmak gayretindeyiz sözlerine vurgu yaptı.

Beyazıt Bestami Bilgili

‘Tüm Sorunlarınızda Daima Yanınızdayım’

AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, Esnaf Oda Başkanlarının ziyaretinden çok memnun kaldığını dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü: Yıllardır İskenderun da birlikte yaşıyoruz. Birçoğunuzla omuz omuza yan yana yakınlım olmuştur. Bu nedenle hepinizi aileden görüyorum. Esnaflarımızı temsilen buradasınız ben ve partim imkânlar dâhilinde daima yanınızda olacağız. Gece gündüz tüm sıkıntılarınızda çözüm noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğimden hiç kuşkunuz olmasın şeklinde konuştu.

HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat ise yeni parti oluşumunun kentimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Karşılıklı istişareler ile kentimize en iyi hizmetleri verme gayretindeyiz çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.




Yorum Gönder