“Evde Temizlik Hizmeti” Devam Ediyor

18 Haziran 2019 Salı 16:33
Bu haber 545 kez okundu

İskenderun Belediyesi, sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım ve temizlik hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor.

'Evde Temizlik Hizmeti” Devam Ediyor
 İskenderun Belediyesi, sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım ve temizlik hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor.

İskenderun Belediyesi, Evde Temizlik Projesi kapsamında kimsesiz, bakıma muhtaç ve beden gücü yetersiz olan yaşlı vatandaşların evlerinin genel temizlik işlemlerini sürdürüyor.

Ekipler “Evde Temizlik Hizmeti" projesi kapsamında Numune, Kurtuluş, Muradiye, Dumlupınar ve Esentepe mahallelerinde yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın evlerinde genel temizlik hizmetini gerçekleştirdi.

PROJE DEVAM EDECEK

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Ekiplerimiz yaşlı insanların evlerinde yerlerin silinmesi, cam ve tozlanan yerlerin silinmesi, bulaşıkların yıkanması gibi işlemleri gerçekleştiriyor. Kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan kimsesiz, bakıma muhtaç ve beden gücü yetersiz olan vatandaşlarımız için sürdürülen proje devam edecek “dedi.

Yerel yönetimlerde sosyal belediyeciliğin çok önemli olduğuna değinen Başkan Fatih Tosyalı, her insanın sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatına devam etmesi gerektiğini belirterek engelli ve yaşlı vatandaşlarla sürekli koordinasyon içinde olduklarını, ayrım yapılmaksızın engelli ve yaşlı vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlanması için ne gerekiyorsa yapıldığını söyledi.

 

Yorum Gönder