Evleri Kül Oldu

04 Ocak 2019 Cuma 13:22
Bu haber 550 kez okundu

İskenderun’a bağlı Gürsel Mahallesi’nde çıkan yangında 3’ncü kattaki evlerinde mahsur kalarak dumandan etkilenen anne ve 2 çocuğu kurtarıldı.

Evleri Kül Oldu

İskenderun’a bağlı Gürsel Mahallesi’nde çıkan yangında 3’ncü kattaki evlerinde mahsur kalarak dumandan etkilenen anne ve 2 çocuğu kurtarıldı. 4 katlı binanın 3’üncü katında Atakan Yayılcı’ya ait evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında adeta küle dönen ev kullanılamaz hale geldi.

Evde bulunan anne, alevleri fark ettikten sonra durumu eşine ve itfaiyeye bildirdi. Yakın yerde çalıştığı için eve hızlı bir şekilde geçen eş Yayılcı, dairede mahsur kalan eşi ve 2 çocuğunu kurtardı.

Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla söndürülen yangında, dumandan etkilenen anne ve çocukları, İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Atakan Yayılcı, eşinin panikle yangını haber vermesi üzerine iş yerinin yakın olması nedeniyle eve koşarak geçtiğini belirterek, “Dumandan etkilenen eşim ve çocuklarımı dışarı çıkarttım. Evin tamamı yandı. Mala gelsin de cana gelmesin” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder