EYUDER ‘Eğitimde Dönüşüm’ Başlatıyor!

22 Temmuz 2019 Pazartesi 16:57
Bu haber 599 kez okundu

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken EYUDER Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği, yepyeni bir oluşumla daha bu kez Akdeniz’de ses getiriyor.

EYUDER ‘Eğitimde Dönüşüm' Başlatıyor!
Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken EYUDER Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği, yepyeni bir oluşumla daha bu kez Akdeniz’de ses getiriyor.

EYUDER, İskenderun Teknik Üniversitesi ve Payas Belediyesi işbirliği ile Sokollu Mehmet Paşa Külliyesinin eşsiz atmosferinde eğitimde dönüşüm hareketinin ilkini başlatıyor.

EYUDER tarafından İSTE desteği ve Payas Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ulusal Eğitimde Dönüşüm Forumu UEDFOR, 11-12-13 Ekim 2019 tarihlerinde Payas’ta gerçekleşecek.

EUDFOR’da  Atölyeler, Workshoplar, Eğitimde İyi Örnek Standları, Poster Sunumlar, Eğitim Teknolojileri Çözümleri gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. EYUDER, Ayrıca Etkili Sınıf Yönetimi, Kapsayıcı Eğitim, Eğitimde Dijital Dönüşüm, Eğitimde Yeni Yaklaşımlar, Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik, STEM, Kodlama, Robotik, Akıl ve Zeka Oyunları’nın yanı sıra, Özel Yetenekliler Eğitimi, Tasarım ve Beceri Odaklı Eğitin, Drama ve Oyunlaştırma Atölyeleri gibi bir çok alanda eğitimcilerin paylaşımda bulunacağı renkli bir platform olarak katılımcılarıyla buluşacak.

‘İşimiz Eğitim Gücümüz Eğitim’ sloganıyla yola çıkan EYUDER tarafından, alanında uzman akademisyenler ve eğitim adına söyleyecek sözü olan herkesi bir araya getirmeyi amaçlıyor. UEDFOR ile düzenlenen paneller, konferanslar, çalıştaylar ve interaktif içeriği ile EYUDER eğitim sektörüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor. Detaylar uedfor.org’ta.

Yorum Gönder