Festivalleri Değerlendirme Toplantısı

09 Ekim 2019 Çarşamba 13:17
Bu haber 668 kez okundu

Turizm sezonunun yavaş yavaş kapandığı Arsuz ilçesinde geçtiğimiz yaz düzenlenen başta Milyonfest Rock Festivali olmak üzere Arsuzfest ve düzenlenmiş olan diğer festivallerde yaşanan olumlu ve olumsuz gelişmeler üzerine Kaymakamlık toplantı salonunda Arsuz Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi

Festivalleri Değerlendirme Toplantısı
Turizm sezonunun yavaş yavaş kapandığı Arsuz ilçesinde geçtiğimiz yaz düzenlenen başta Milyonfest Rock Festivali olmak üzere Arsuzfest ve düzenlenmiş olan diğer festivallerde yaşanan olumlu ve olumsuz gelişmeler üzerine Kaymakamlık toplantı salonunda Arsuz Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Kaymakam Musa Sarı başkanlığındaki toplantıya Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, kurum müdürleri, büyükşehir ve İlçe belediyesi yetkili müdürleri ve çalışanları, turizmciler, iş adamları, esnaflar, minibüs kooperatifleri ve çeşitli kesimlerden katılım oldu.

 Arsuz’da Milyonfest Rock Festivali başta olmak üzere Arsuzfest, Color Life Fest, Rekreasyonel Balıkçılık Fest ve Kurtbağı Kayısı Festivali gibi ilçenin tanıtımına katkı sunan birçok festivalle ilçeyi “Festivaller şehri Arsuz’ sloganıyla özdeşleştiren Kaymakam Musa Sarı, bu yıl yapılan festivallerden yola çıkarak önümüzdeki yıl gündemde olan festivallerin güvenlik, sağlık, altyapı, trafik ve otopark ve bu gibi benzeri hususlara dair yol haritasını şimdiden belirlemek amacıyla ilgili tüm birimlerle görüş alışverişi yaptı. Bu yıl ilki düzenlenen Milyonfest Rock Festivali’nin ilçede büyük yankı uyandırdığını, bölge ve ulusal basında da çok yer bulduğunu, söyleyen Kaymakam Sarı, bölge tarihinin en kalabalık katılımlı ve en yoğun sanatçı festivalinin olduğunu ifade etti.

Kaymakam Sarı, önümüzdeki yıl da tekrarlanması beklenen MilyonFest’te görülen olumlu ve olumsuz gelişmeler üzerine çeşitli kesimlerden katılımcılar davet ettiklerini belirterek, önümüzdeki yıl daha organize festivaller düzenleme adına bir araya geldiklerini ifade etti.

Color Life festivali organizatörlerinin de kendisini arayarak ilçede bir ilave festival düzenlemek istediklerini de belirten Kaymakam Sarı, ilçenin adının artık festivaller şehri ile anıldığını ve bölgenin cazibe merkezi olduğunu da sözlerine ekledi.

Başarının ekip işi olduğuna vurgu yapan Kaymakam Sarı, bu başarıda emeği geçen herkesi ayrıca tebrik etti.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven de toplantıdan dolayı Kaymakam Musa Sarı’ya teşekkür ederken, belediye olarak bundan sonra düzenlenecek tüm festivallerde de bütün kurumlarla işbirliği içerisinde hareket edeceklerini belirterek, Arsuz’un gelişimi ve hak ettiği yere ulaşması için ekip olarak gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Yorum Gönder