Gazeteci Dostlarından Başkan Fırat’a Ziyaret

30 Eylül 2020 Çarşamba 18:17
Bu haber 1381 kez okundu

Gazeteci dostları tarafından Kuyumcular ve Saatçiler Odası başkanı Uğur Fırat’a Ahilik haftası münasebetiyle bir nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Gazeteci Dostlarından Başkan Fırat'a Ziyaret
Gazeteci dostları tarafından Kuyumcular ve Saatçiler Odası başkanı Uğur Fırat’a Ahilik haftası münasebetiyle bir nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden oluşan bir grup gazeteci dostlar Ahilik Haftası dolayısıyla her yıl esnafı yalnız bırakmayarak bazı kutlama etkinliklerini geleneksel hale getiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ı ziyaret ederek kutladılar…

Ziyaret esnasında Gazeteci dostları, her yıl aksatmadan gerçekleştirdiği bazı etkinliklere ev sahipliği yapan, esnafı yalnız bırakmayan, birlik, beraberlik mesajlarıyla dostlarını ve esnafları bir araya getiren, kentin dinamiklerini kaynaştırıp dayanışmasına öncülük eden Uğur Fırat’ı kutlayarak şahsında tüm esnafların Ahilik Bayramını Kutladılar.

Hem HGC hem de İGC üyelerinden oluşan gazeteciler, farklı cemiyetler de olsa gazetecilerin dostluğunu simgeleyen bu güzel buluşmaya vesile olan Uğur Fırat’a teşekkür ettiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren başkan Fırat “birlik beraberlikten güç doğar, bereket ve hayırlara vesile olur. Allah bu milletin birliğini kardeşliğini bozmasın” diyerek nazik davranışlarından ötürü basın mensuplarına teşekkür etti. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Meslek dayanışması ve kardeşlik ortamında çalışmalarını yürüten Gazeteci dostlar Sabahattin Uygun, Yılmaz Akpınar, Semir Yazıcı, Sabriye Sönmez, Sadullah Aslan ve Seyhan Tan, Uğur Fırat ile gündeme ilişkin istişarelerde bulunma fırsatını yakaladıkları bu buluşmadan memnuniyetle ayrılırken anı fotoğrafı için objektifin karşısına geçtiler.

Yorum Gönder