Gazeteci Kamuran İnan’ın Baba Acısı!

12 Ekim 2017 Perşembe 18:51
Bu haber 1267 kez okundu

Arsuz'un tanınmış simalarından Gazi İnan, yakalanmış olduğu amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda etti.

Gazeteci Kamuran İnan'ın Baba Acısı!

Arsuz'un tanınmış simalarından Gazi İnan, yakalanmış olduğu amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda etti. 5 çocuk babası 68 yaşındaki merhum Gazi İnan'ın cenazesi Karaağaç Mahallesi’ndeki evlerinin önünden alınarak, Övündük mezarlığına gözyaşları arasında defnedildi.

Arsuz Belediyesi Basın Danışmanı Kamuran İnan'ın da babası olan Gazi İnan, yakalanmış olduğu hastalıktan dolayı Palmiye Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde bir süredir tedavi görüyordu.

Tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden merhum Gazi İnan'ın cenazesi evinin önünden gözyaşları arasında kaldırıldı. Merhum Gazi İnan’ın vefatı nedeniyle ailesinin gözyaşları dinmezken, sevenleri ve dostları da İnan ailesini bu acılı günlerinde yalnız bırakmadılar.

Cenaze törenine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz, akrabaları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Merhum Gazi İnan’a Allahtan rahmet, başta kardeşimiz Arsuz Belediyesi Basın Danışmanı Kamuran İnan olmak üzere, İnan ailesi, sevenleri ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorum Gönder