Geçmiş Olsun Yılmaz Özfırat

22 Ocak 2020 Çarşamba 10:37
Bu haber 752 kez okundu

Özel’de Hatay’ı genelde ise Türkiye’yi Uluslararası platformlarda başarılı bir biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosunun Başkanı Yılmaz Özfırat, hafta sonu Hatay Kültür Merkezinde yönettiği konserin finalinde rahatsızlanarak acil bir biçimde hastaneye kaldırıldı.

Geçmiş Olsun Yılmaz Özfırat
Özel’de Hatay’ı genelde ise Türkiye’yi Uluslararası platformlarda başarılı bir biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosunun Başkanı Yılmaz Özfırat, hafta sonu Hatay Kültür Merkezinde yönettiği konserin finalinde rahatsızlanarak acil bir biçimde hastaneye kaldırıldı. Seyirciye olan saygısı ve işinde profesyonelliği ile bilinen Yılmaz Özfırat konserin sonuna doğru rahatsızlanmasına rağmen bunu kimseye hissettirmeden tamamladığı konserin hemen sonrasında kuliste koro içerisinde bulunan doktorların ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Özel Defne Hastanesinde uzman doktorlar tarafından yapılan muayene ve tahliller neticesinde Anjiyo yapıldı. İki büyük damarının büyük ölçüde tıkalı olduğu tespit edilen  Yılmaz Özfırat’a Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kurt tarafından gerçekleştirilen operasyon ile tıkalı damarlara stent  takıldı. Ayrıca iki küçük damara da balon tedavisi uygulandı.

Özel Defne Hastanesindeki odasında dinlenen ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilen Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, Yapılan muayenesinde hızlı tespit ve doğru tedavi ile kendisini yeniden sağlığına kavuşturan Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kurt başta olmak üzere Defne hastanesinin doktorlarına, Ameliyathane personeline, yattığı kattaki sağlık personeline, İlk andan itibaren yanından ayrılmayan Defne Hastanesi Mali İşler Direktörü Atilla Arıman’a, Hastane Yönetimine ilgi ve alakalarından ötürü şükranlarını sunduğunu belirtti.Özfırat ayrıca ilk andan itibaren ziyaretine gelerek kendisine destek olan  Hatay Valisi Rahmi Doğan  başta olmak üzere Hatay Protokolünün kıymetli üyeleri, Antakya Medeniyetler Korosunun kıymetli üyeleri ,eş, dost ve tüm sevenlerine teşekkür ederek en kısa zamanda yeniden sevenlerinin karşısında olacağının müjdesini verdi.

Yorum Gönder