‘Geçmişin Karanlığını Bir Daha Yaşamak İstemiyoruz’

06 Aralık 2021 Pazartesi 13:01
Bu haber 390 kez okundu

Özçelik Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Dörtyol’da emekçilerle bir araya geldi.

‘Geçmişin Karanlığını Bir Daha Yaşamak İstemiyoruz'

Özçelik Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Dörtyol’da emekçilerle bir araya geldi.

Emekçilerin Dörtyol’da oluşturduğu yüzlerce kişilik üye grubu, geçmişte yaşanan karanlık olaylar, kriz ve emek istismarı ile kişisel çıkarlara dayalı sendikacılık anlayışının tarihe gömüldüğünü ve yeniden bu sıkıntılı günleri yaşamamak için Başkan Mehmet Güngör’le yola devam etmek istediklerini haykırdı.

Coşku ve muhabbetle kucaklanan Başkan Mehmet Güngör, emekçilerin sevgi gösterileri arasında konuşmasını yaptı.

Emeği ve alın terinden başka sermayesi olmayan emekçilere seslenen Başkan Mehmet Güngör, istikrar ve hizmetlerin devamını isteyen ve kendisini destekleyen tüm emekçilere teşekkür etti.

Emekçilerin hakkının en üst seviyede alınması için verdikleri mücadeleyi ve elde ettikleri kazanımlara dikkat çeken Mehmet Güngör, pandemi ve ekonominin içinde bulunduğu tüm olumsuzluklara rağmen emekçi adına alınan zam ve sosyal kazanımların önemine vurgu yaptı.

Geçmişte yaşanan yıkımların, ayrıştırmaların, kavga ve kaos düzenini yeniden yaşamak istemediklerine vurgu yapan emekçiler, huzur, güven ortamı ve iş barışının hakim olduğu tüm işletmelerde kurgulanan oyunu bozmaya kararlı olduklarının altını çizerek, “Mehmet Güngör’le yola devam edeceğiz. Karanlık oyunların, kaostan ve kavgadan beslenen güruhların oyununu gördük, bu oyunu bozduk ve Mehmet Güngör’le istikrarın devamını istiyoruz” dediler.


Yorum Gönder