'Gelin Kadınlar Olarak Güçlerimizi Birleştirelim'

12 Haziran 2022 Pazar 20:36
Bu haber 458 kez okundu

Kırıkkale'de ikamet eden Girişimci Kübra Domurcuk, KOSKEP desteği altında kurmuş olduğu şirket hakkında bilgiler vererek, KOSKEP proje yönetiminden tüm İskenderunlu bayanların faydalanması gerektiğine vurgu yaptı.

'Gelin Kadınlar Olarak Güçlerimizi Birleştirelim'
Kırıkkale'de ikamet eden Girişimci Kübra Domurcuk, KOSKEP desteği altında  kurmuş olduğu şirket hakkında bilgiler vererek,  KOSKEP proje yönetiminden tüm İskenderunlu bayanların  faydalanması gerektiğine vurgu yaptı. 
İskenderun ziyaretinde açıklama yapan Kübra Domurcuk "41 yaşında evli ve 2 kız çocuğu annesiyim  Kırıkkale'de ikamet ediyorum. Yıllarca sahalarda verdiğim azimli ve sabırlı mücadelemi benim gibi mücadele veren girişimci mentör,eğitmen,KOSKEP koordinatörlüğü yapmış uzmanımız Handan Şimşek ve (PCM) yönetmeni kadın girişimcileri destekleyen TÜRSEYİŞ sendikası Genel Sekreteri Hilmi Yıldız nezdinde KOSKEP kurumunun vermiş olduğu  proje hazırlamak suretiyle desteklerle kendi şirketimi kurdum. 
Aynı zamanda TÜRSEYİŞ (yeni tüm turizm Seyahat işçileri 553 sendika kodu _15 iş kolu olan )bu sendikamızın kadın kolları başkanıyım. Tüm kadınlarımıza ev hanımlarımıza Hatay İskenderun'dan seslenmek ıstiyorum "gelin birlik olalım kadınlar olarak güçlerimizi birleştirelim sizlerde kendi işinizin patronu olun. Sendikamızın kadın kolları çatısı altında KOSKEP desteği altında şirketimin proje yönetimim tarafından sizlerinde faydalanmanızı istiyorum. Bu bağlamda Hatay İskenderun il ve ilçe yönetimimize ,tüm sivil toplum örgütlerine de ayrıca talebib kadın girişimcilerini mevcut esnaflarımızı işletme açmak isteyen vatandaşlarımıza girişimcilik destekleri ,girişimciliği yaygınlaştırma ve girişimcilik eğitimi verme konusunda desteklerinizi bekliyorum. Şuanda Hatay Belen'de itibar sahibi sözü ve hükmü geçen tanınmış iş insanı kıymetli Başkanım Beşir Çaylı beyefendi ve ailesine TKDK kapsamında devasa bir et entegre tesisleri projesi ve Hatay İskenderun İlçesinde sevilen sanat siyaset spor kollarında başarılı hocamız Sayın İhsan Akpınar beyefendiye teşekkürlerimi sunuyor ve TURSEY-IS sendikamız Genel Başkanımız Sayın Orhan Yılmaz beye ayrıca tüm destekleri için teşekkür ediyoruz. "ifadelerini kullandı.




Yorum Gönder