Gençler, Gençlik Merkezinde Kızılay ile Buluştu

15 Kasım 2018 Perşembe 17:05
Bu haber 766 kez okundu

İskenderun Gençlik Merkezi Kızılay ve Teknokent kolejine ev sahipliği yaptı. Gençlik Merkezi n de düzenlenen programda, Kızılay yetkileri 110 gence, Kızılay tarihçesi, faaliyetleri, Genç Kızılay hakkında 40 dakikalık bir sunum gerçekleştirdiler.

Gençler, Gençlik Merkezinde Kızılay ile Buluştu

İskenderun Gençlik Merkezi Kızılay ve Teknokent kolejine ev sahipliği yaptı. Gençlik Merkezin de düzenlenen programda, Kızılay yetkileri  110 gence, Kızılay tarihçesi, faaliyetleri, Genç Kızılay hakkında 40 dakikalık bir sunum gerçekleştirdiler.
 
Kızılayın sunumunun hemen ardından, Gençlik Merkezinin tanıtımı yapılıp, sorulan sorulara doğru yanıt veren gençlere sinema biletleri hediye edildi. Sunumların ardından Gençlik Merkezinin Atölye ve diğer odaları gezdirildi.Programla ilgili açıklama yapan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN “Parolamız her daim her gence ulaşana kadar çalışmaya devam şeklinde olduğu için; elimizden geldiğince gençlerimize her alanda faaliyet yapmaya gayret gösteriyoruz.

Bugünde Teknokent kolejini ve Kızılayı Merkezimizde misafir ettik. Bu tür organizasyonlarda yer almak isteyen tüm okullara, öğrencilere, sivil toplum kuruluşlarına da kapımızın açık olduğunu belirtmek isterim. Kızılay Başkanımıza ve ekibine, Teknokent Koleji öğrencileri ve öğretmenlerine de, organizasyondan dolayı teşekkür ederim.

Yorum Gönder