Gençlerden Kızılay’a 14 Şubat Hediyesi

14 Şubat 2019 Perşembe 18:28
Bu haber 590 kez okundu

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü 14 Şubat Sevgililer Gününde Kızılay Kan Merkezinde kan verme etkinliği düzenleyerek gençler için farkındalık yarattı.

Gençlerden Kızılay'a 14 Şubat Hediyesi

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü 14 Şubat Sevgililer Gününde Kızılay Kan Merkezinde kan verme etkinliği düzenleyerek gençler için farkındalık yarattı.

“Biz Bitti Demeden Bitmez” sloganıyla türk gençliğinin her zaman sağlıklı yaşam bilinci ile hareket ettiğine inanan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, kış aylarında yaşanan kan bağışındaki düşüş sebebi ile büyük çaplı ve kalabalık bir kan verme etkinliği düzenledi.

Gençlik merkezine her daim gönüllü olan ve Türk Kızılay’ına 41. Kez kan bağışında bulunan Mustafa Sütlü’ye gençlik merkezi müdürü Ahmet Keskin gül ve kitap hediye ederek teşekkür etti.

“Kan Ver Can Ver” diyen Mustafa Sütlü, tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Konu Hakkında Açıklamada Bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Kızılay’ın kış şartları dolayısıyla azalan kan stoklarımızı desteklemek adına tüm illerde düzenlediği bir çalışması oldu. Proje Kapsamında sloganımızda ‘Biz Bitti Demeden Bitmez’ şeklindedir. Biz İskenderun’da KYK Müdürlüğümüz, Gençlik Merkezimiz ve destekçilerimizle birlikte bugün 14 Şubat’ta Sevgiler Gününde kan verme etkinliği düzenlemek istedik. Bizim için gençler için en ön önemli sevgi vatan bayrak sevgisi dedik millet sevgisi dedik. Milletimizin Kızılay’ın kanının bitmesi bizim kanımıza dokunurdu.  Buna hitabende böyle bir etkinliği bu güzel günde yapmak istedik. Kan veren gençlerimize ve vatandaşlarımıza güllerimizi taktim etmek istiyoruz” dedi.

KYK İskenderun Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Yurdu Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldırım’da, yurt öğrencileri ve yurt personelleri olarak, tek kaynağı insan olan kan bağışına destek vererek bağışta bulunduklarını ifade ederek, kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

Yorum Gönder