‘Gençlerimize İnancımız ve Güvenimiz Tamdır’

18 Mayıs 2021 Salı 14:37
Bu haber 417 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

‘Gençlerimize İnancımız ve Güvenimiz Tamdır'
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Savaş’ın mesajı şöyle: “19 Mayıs 1919 tarihi Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. Bu anlamlı ve özel günün 102. yıldönümünü kutlamanın büyük gururu ve onurunu yaşamaktayız.  Ülkemiz ve milletimiz adına atılan önemli bir adım olan bu tarih Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan gençlerimize inancımız ve güvenimiz tamdır. Birçok zorluğa göğüs gererek büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bizlere ve gençlere emanettir. Bu değerli emanete sahip çıkmak, sonsuza kadar korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak en önemli görevimizdir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum”

Yorum Gönder