Gençlik ve Spor Bakanı’ndan İSTE’ye Ziyaret

18 Şubat 2019 Pazartesi 14:55
Bu haber 934 kez okundu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) ziyaret ederek, İSTE’nin Stadyum Projesi hakkında bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı'ndan İSTE'ye Ziyaret

 Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) ziyaret ederek, İSTE’nin Stadyum Projesi hakkında bilgi aldı.
Bir dizi ziyaret kapsamında Hatay’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte İskenderun Teknik Üniversitesi’ne gelerek, İSTE Master Planı ve maketi üzerinde incelemelerde bulundu. Gerçekleşen ziyarette; İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Kasapoğlu’na İSTE’de sürdürülen projeler hakkında detaylı bilgiler verdi ve yeni proje teklifleri sundu. İSTE’nin şehrin merkezinde geniş bir alana sahip olmasının büyük bir avantaj olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, en kısa sürede İSTE Merkez Kampüs içerisinde bir Gençlik Merkezi yapılacağını müjdeledi ve İskenderun’da ihtiyaç olan ve yapılması planlanan modern stadyumun İSTE’nin içinde yapılabilmesi olasılığının da değerlendirileceğini ifade etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun İSTE’yi ziyaretine Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Hüseyin Yayman, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ile Bakanlık görevlileri de iştirak etti. Ziyaret sonrasında; İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; İSTE’ye gelişinin anısına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na plaket takdim etti.

 

 

 

Yorum Gönder