Girişimcilik Kursuna katılanlar belgelerini aldı

29 Mayıs 2016 Pazar 16:10
Bu haber 958 kez okundu

Muhasebeciler Odasında Girişimcilik Kursuna katılanlar belgelerini aldı

Girişimcilik Kursuna katılanlar belgelerini aldı
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında gerçekleştirilen Belge dağıtım töreninde İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve eski Başkan Alaaddin Özbülbül, girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgelerini takdim eti. 

Toplam 30 kişiye dağıtılan girişimcilik kursu töreninde konuşan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Alaaddin Özbülbül, “İş hayatına atılmak istihdama katkı sağlamak ve yeni iş kurmak isteyenler için bu tür kurslar ve buradan alacağınız belgeler önemli ancak sizlerin gayretleri ve çabaları daha önemli. Vatandaşlarımızın bu tür kurslara katılmalarını bekliyoruz” dedi.

İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise, “Odamızda gerçekleştirilen faaliyetler aralıksız devam etmektedir. Bu gün de burada girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize belgelerini vermekten dolayı onur duyuyoruz. Hepinize yeni iş hayatınızda başarılar diliyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi. Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere katılım belgeleri dağıtıldı.

muh.odasında girişimcilik belge dağıtım töreni (3)

Yorum Gönder