Göçmen Unlu Mamulleri Ekmek Fiyatını 75 Kuruşa Çekti

28 Haziran 2019 Cuma 15:31
Bu haber 998 kez okundu

Hatay’ın Belen ilçesinde 50 yıldan bu yana ilçede ekmek üreten Göçmen Gıda ve Unlu Mamulleri Fırın İşletmesi, fiyatlardaki artışlara inat, 200 gram ekmek fiyatını 75 kuruşa çekti.

Göçmen Unlu Mamulleri Ekmek Fiyatını 75 Kuruşa Çekti

Hatay’ın Belen ilçesinde 50 yıldan bu yana ilçede ekmek üreten Göçmen Gıda ve Unlu Mamulleri Fırın İşletmesi, fiyatlardaki artışlara inat, 200 gram ekmek fiyatını 75 kuruşa çekti. Tüketiciye yönelik başlatılan indirim kampanyalarını desteklediklerini belirten Göçmen Unlu Mamulleri işletmecisi Enis Göçmen “Vatandaş ekmeği ucuza yesin” diyerek ekmek fiyatını 75 kuruşa indirdi. Ekmeği ucuza tüketen Belen’li tüketici ise bu indirimi memnuniyetle karşıladı.

Belen ilçesinde fırın ve unlu mamuller işletmeciliğini yarım asırdır sürdüren ‘Göçmen Gıda’ aile şirketinin ortağı ve yetkilisi Enis Göçmen, ekmek fiyatını, piyasadaki gıda ürünlerinin artışına inat, vatandaşa katkı olsun diye 75 kuruşa indirdiklerini söyledi. Dede - baba mesleğini yıllardır sürdüren Enis Göçmen, yükselen maliyetlere rağmen, 200 gram ekmeğin fiyatını 75 kuruşa kadar indirdiklerini belirterek, “Bu indirimden dolayı vatandaşların duaları beni mutlu ediyor. Benim için hepsinden önemlisi vatandaşımızın duası" dedi.

Vatandaşın ucuz ve kaliteli ekmek yiyebilmesi için, kâr’dan fedâkarlık yapıp ekmek fiyatını düşürdüğünü belirten Enis Göçmen, “Yaklaşık 50 yıldır kaliteden ödün vermeden Belen’li vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Son günlerde Türkiye gündeminden düşmeyen ekmek fiyatına zam yapılacak haberlerine son vermek için gramajı düşürmeden bir liraya sattığımız ekmeği 75 kuruştan satmaya karar verdim. Ekmek dağıtım araçlarımızla marketlerde bulunan ekmek dolaplarımıza ekmeği koyarak satmaya başladık” dedi.

Ekmek fiyatının düşürülmesine sevinen vatandaşlar ise, “Gerçekten Göçmen Unlu Mamulleri’nin ürettiği ekmek her zaman kaliteli. Ekmek fiyatının 75 kuruşa düşmesine sevindik. İnşallah tüm esnaf ve üreticilere örnek olur. Allah fiyatı düşüren fırın sahibinden razı olsun” dediler.

Yorum Gönder