Gökhan Zeybek’ten Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret!

28 Kasım 2017 Salı 18:31
Bu haber 933 kez okundu

Hatay ve bölgesinin başarılı genç işadamlarından Zeybek Asansör Gökhan Zeybek, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Gökhan Zeybek'ten Başkan Seyfi Dingil'e Ziyaret!

Hatay ve bölgesinin başarılı genç işadamlarından Zeybek Asansör Gökhan Zeybek, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette iş adamı Gökhan Zeybek,  Zeybek Asansör olarak yerli üretime her zaman önem verdiklerini söyledi.

Firmaları Zeybek Asansör’ün 10 yıllık bir firma olduğunu ifade eden Zeybek, “2007 yılında Hatay İskenderun’da kurulmuş montaj bakım onarım üzerine hizmet veren ve bu sektördeki bütün belgelere sahip bir firmayız. Hedefimiz kaliteli hizmet anlayışı ile bütünleşmiş, Türkiye’de güvenilir, sektörde lider bir firma ve aranan bir marka olmak” diyerek özellikle yerli malzeme kullandıklarını, yerli üretime her zaman destek verdiklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise iş adamı Gökhan Zeybek’e yerli malı kullanılması yönündeki hassasiyetinden dolayı tebrik ederek, asansördeki etiketlemeler konusunun da önemli olduğunu söyledi.

İlgili bakanlık yönetmeliği gereğince insanların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla etiketlendirme yapıldığını, asansörlerin güvenlik durumunu belirten etiketlendirmelerde kırmızı etiketli olan asansörlerin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini ifade eden iş adamı Gökhan Zeybek, kaliteli ürün kullanımından asla taviz vermediklerini, vatandaşların kaliteli malzemeleri tercih etmeleri konusunda önerilerde de bulunduklarını da sözlerine ekledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, genç iş adamı Zeybek Asansör Gökhan Zeybek’e ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Gönder