Gökhan Zeybek’ten Kentin Tek Radyosuna Ziyaret!

27 Kasım 2017 Pazartesi 12:19
Bu haber 1099 kez okundu

Hatay ve bölgesinin genç işadamlarından Zeybek Asansör Gökhan Zeybek, kentin tek radyosu Radyo Mega’ya ziyarette bulunarak, yönetimine başarılar diledi.

Gökhan Zeybek'ten Kentin Tek Radyosuna Ziyaret!
Hatay ve bölgesinin genç işadamlarından Zeybek Asansör Gökhan Zeybek, kentin tek radyosu Radyo Mega’ya ziyarette bulunarak, yönetimine başarılar diledi.

Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı ve Haber Müdürü Mustafa Mert tarafından karşılan iş adamı Gökhan Zeybek, kentin tek radyosu Radyo Mega’yı sürekli dinlediğini ifade ederek, “Kısıtlı imkanlar ile yerel de olsa başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Bu manada tüm ekibinizi tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mega Medya Gurubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı ise, ziyaretlerinden dolayı genç iş adamı Gökhan Zeybek’e teşekkür etti. Yazıcı, radyo ve yayın hakkında Gökhan Zeybek’e bilgiler verdi.

Sektörleri hakkında bilgiler veren genç ve başarılı iş adamı Gökhan Zeybek, firmaları Zeybek Asansör’ün 10 yıllık bir firma olduğunu söyledi.

2007 yılında Hatay İskenderun’da kurulmuş, montaj bakım onarım üzerine hizmet veren ve bu sektördeki bütün belgelere sahip bir firma olduklarını da sözlerine ekleyen genç iş adamı Zeybek, “Türkiye’de güvenilir, sektörde lider bir firma ve aranan bir marka olmak” diyerek özellikle yerli malzeme kullandıklarını, yerli üretime her zaman destek verdiklerini vurguladı.

Asansördeki etiketlemeler konusunda da bilgiler veren Zeybek, ilgili bakanlık yönetmeliği gereğince insanların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla etiketlendirme yapıldığını, asansörlerin güvenlik durumunu belirten etiketlendirmelerde kırmızı etiketli olan asansörlerin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini ifade ederek, bu konuda asla taviz vermediklerini, vatandaşları muhakkak daha kaliteli malzemeleri tercih etmeleri konusunda önerilerde de bulunduklarını belirtti.

Zeybek Asansör olarak genç iş adamı Gökhan Zeybek’in sektöründe İskenderun ve bölgesinde başarılı çalışmalara imza attığını takip ettiklerini belirten Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı, genç iş adamı Gökhan Zeybek’e özellik yerli malı kullanma noktasındaki hassasiyetinden dolayı kutladı.

Yorum Gönder