Gökpınar Ailesi Örnek Oldu!

02 Ağustos 2016 Salı 15:30
Bu haber 1331 kez okundu

Hatay’ın en büyük ailelerinden Gökpınar’lar, kurdukları Gökpınar Zeytin Dalı Derneği’nin tanışma, kaynaşma ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler. Arsuz Orkinos Restoran’da düzenlenen dayanışma gecesi, sadece Gökpınar ailesini değil, kökleri Gökpınar şeceresine dayalı ailelerle birlikte, ailenin yakın dostlarını da bir araya getirdi.

Gökpınar Ailesi Örnek Oldu!
Büyük bir aile olması nedeniyle birbirini tanımayan aile bireyleri bir araya getiren Gökpınar Zeytin Dalı Derneği, örnek bir birlikteliğe imza attı.

Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Başkanı Emekli Makine Teknikeri Cevat Gökpınar, Başkan Vekili Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Kulak Burun Boğaz ve Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Serkan Gökpınar, Avukat Naim Gökpınar, Avukat Haydar Gökpınar, Harita Teknikeri Mustafa Gökpınar, Çiftçi Munah Gökpınar, Tüccar Mehmet Gökpınar ve Gazeteci Gökhan Gökpınar’dan oluşan yönetim kurulu da gecede tüm davetlilere tanıtıldı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP’li Arsuz Belediye Meclis Üyesi Canan Karaciğer, Arsuz Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu, Arsuz Gözcülerspor Başkan Vekili ve Futbol Şubesi Sorumlusu Züher Ekenel ve daha çok sayıda önemli davetlinin Gökpınar ailesinin yanında yer aldığı dayanışma gecesinde konuşma yapan Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Başkanı Cevat Gökpınar, derneğin kuruluş amacına dikkat çekti.

Derneğin kuruluş amacının aile bireylerinin tanışması, kaynaşması, iyi ve kötü günde birbirine sahip çıkması olduğuna dikkat çeken Cevat Gökpınar, dernek üyelerine özel hastaneler başta olmak üzere birçok sektörden özel indirimler sağlandığını belirterek, ileriki süreçte aile bireylerinden ekonomik durumu kötü olup da üniversite öğrenimi görenlere de eğitim bursu verilmesi hedeflerinin bulunduğunu söyledi.

Geceye katılarak Gökpınar ailesinin yanında olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Gökpınar ailesinin böylesi önemli hedefleri olan bir dernek kurmakla Arsuz’da örnek olduğunu belirterek, kurucuları ve üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Gökpınar ailesinin kurduğu dernekle diğer ailelere de örnek olduğunu belirten Başkan Culha, böylesi güzel bir birliktelik ortaya koyan aile bireylerine ve geceye katılan herkesi kutladı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren eğlencede büyük bir aile olmanın gururunu yaşayan Gökpınar ailesi, ilk kez düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinin hakkını verircesine eğlendiler.

Yorum Gönder