Gönüllerin Kaymakamı Musa Sarı

20 Ağustos 2021 Cuma 13:57
Bu haber 668 kez okundu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yaklaşık 5 yıldır görev yaptığı sürede halkın gönlünde taht kurdu. 7'den 70'e herkesin sorunlarıyla ilgilenen Kaymakam Sarı, ilçenin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Gönüllerin Kaymakamı Musa Sarı
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yaklaşık 5 yıldır görev yaptığı sürede halkın gönlünde taht kurdu. 7'den 70'e herkesin sorunlarıyla ilgilenen Kaymakam Sarı, ilçenin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendi. Vatandaşa devletin kapısını her zaman açık tuttu. Her etkinliğe en önde katıldı. Arsuz için büyük emekle mücadele etti.
Bugün hala farklı medeniyet ve inançlara sahip insanların bir arada kardeşçe yaşadığı kozmopolit bir şehir olan Arsuz ilçesine 20.12.2016 atandığı günden beri yaptığı çalışmalar ve bölge halkıyla yakından ilgilenerek herkesin gönlünde taht kuran Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz’u turizmin merkezi haline getireceğiz sözüyle birçok Ulusal etkinliği Arsuzlular ile buluşturdu.

Musa Sarı, 97 bin nüfuslu Arsuz ilçesi için bir kaymakamdan daha fazlası oldu. Kaymakam Sarı, sokak sokak, ev ev gezerek halkın gözünde devletin şefkatli yüzü, aşılama çalışmalarında bizzat çalışarak seferber oldu.

Vatandaşlar çok sevdikleri Kaymakam Sarı için sözleri ise, “Bölgede, devletin şefkati ve güler yüzü, onu her yerde Arsuz’un her noktasında görebilirdiniz. Hiç yerinde durmadı, görevini layıkıyla yaptı” diye konuştular.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, halkla iyi diyalog kurarak, halkla aracısız iletişimden asla vazgeçmedi. Her kapıyı çalarak devletin yardım elini uzattı. Akşam evine çekilen idareci olmadı. Pandemi döneminde insanların sıkıntılarını bire bir dinleyerek çözüme kavuşturan Kaymakam Sarı, aşı çalışmalarında da önemli rol aldı. Aşı olmak istemeyen vatandaşları, sağlık görevlileri ile birlikte ziyaret edip aşının önemi konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

İyi bir Kaymakam, iyi bir baba olan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Orman Mühendisi Emine Sarı ile evli olup bir kız ve bir erkek çocuk babası. 20 Ağustos 2021 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İzmir Kemalpaşa Kaymakamlığına atandı.

Buruk bir veda, yolunuz açık olsun Sayın Kaymakamım…

Editör - Mustafa Mert




Yorum Gönder