Gripin Konseri Jeneratör Arızası Nedeniyle Yarım Kaldı

27 Haziran 2022 Pazartesi 10:45
Bu haber 422 kez okundu

Ünlü rock müzik grubu Gripin, Arsuz EXPO alanında hayranları ile bir araya geldi.

Gripin Konseri Jeneratör Arızası Nedeniyle Yarım Kaldı

Ünlü rock müzik grubu Gripin, Arsuz EXPO alanında hayranları ile bir araya geldi.

2004 yılından bu yana birçok hit olmuş şarkıyla müzikseverlerin gönlünde ayrı bir yere sahip olan Gripin, harika sahne performansıyla hayranlarına keyifli saatler yaşattı.

Ünlü rock müzik grubu Gripin, Arsuz EXPO alanında hayranları ile bir araya geldiği sırada Jeneratör arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.

Arsuz’daki EXPO alanında sahne alan ünlü rock müzik grubu Gripin, sevilen şarkılarını dev organizasyon ve Hatay için söyledi. Arsuz EXPO meydanını dolduran binlerce Hataylı, Gripin’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek hem EXPO’nun hem de yaz aynın tadını doyasıya yaşadı. Ancak konserin sonuna doğru yaşanan elektrik kesintisi hayal kırıklığına neden oldu.

Gripin gurubuna çiçek takdim eden HATSU Genel Sekreter yardımcısı Taygun Cantürk, “EXPO etkinlikleri tüm hızıyla devam etmekte. Gripin grubuna güzel gece için teşekkür ederim. Ayrıca bize nazarda değdi. Maalesef teknik arıza nedeniyle bir sıkıntı yaşadık. Bizleri yarıda bırakmayan siz değerli misafirlerimize Hatay Büyükşehirler Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş adına teşekkür ediyorum. Diğer konserlerde görüşmek üzere” dedi.

Konser kapanışı ana hattan alınan elektrikle sadece mikrofon kullanılarak yapıldı. Yarısına gelinen konser erken sonlandı.

Ünlü rock müzik grubu Gripin’in EXPO Alanındaki konserine, Hatay Zabıta daire Başkanı Alper Kılıçarslan, HATSU genel sekreter yardımcısı Taygun Cantürk ve Gripin hayranları katıldı.(Haber: Ali Kemal Zerenli)





Yorum Gönder