Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi Görkemli Törenle Hizmete Açıldı

17 Eylül 2022 Cumartesi 14:25
Bu haber 398 kez okundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu'nun katkılarıyla İskenderun Kurtuluş mahallesinde Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış töreni gerçekleşti.

Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi Görkemli Törenle Hizmete Açıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu'nun katkılarıyla İskenderun Kurtuluş mahallesinde Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış töreni gerçekleşti.

Açılış törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İş adamı Yaşar Niziplioğlu, Hatay Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Mehmet Özdoğan,Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, sivil toplum kuruluşları temsilcileri davetliler Niziplioğlu ailesi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu, “En kıymetli hazinenin başta sağlık olduğunun kanıtlandığı zorlu süreçlerden geçiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmesi amacıyla hizmete açtığımız Aile Sağlığı Merkezinin emsallerinin çoğalmasını temenni ediyorum. Devletimize olan borcumuzu bir nebzede olsa ödememize imkan sağlayan sayın devlet büyüklerimize ve bu merkezin oluşmasına vesile olan kıymetli dostum Ali Özyurt beyefendiye şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Hatay’lı olarak iş adamlarından gurur duyduğunu ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “Hayır haserat işlerinde, sosyal sorumluluk projeleri konusunda gösterdikleri katkılara desteklere burada ben Şükran ve minnet duygularımı ifade ediyorum. Bugün Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Allah hayırlı mübarek eylesin, bu şifahanenin hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılış töreninde konuşan Hatay Valisi Rahmi Doğan ise, “Bir hayırlı iş için bir araya geldik. Yaşar Niziplioğlu’na teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Nerde bir sıkıntı var İskenderun iş adamları yanımızda yer alıyorlar. Allah iş adamlarımıza daha fazla versin, yeni yatırımlarla İskenderun daha da büyüsün. Sağlık ocağı gerçekten çok güzel olmuş, öncelikle tebrik ediyorum. Ben hayır yapan bu yolda yürüyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu merkezin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayrınızı kabul etsin. Tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ve kurdele kesimi sonrasında sonrasında hizmete giren Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi’nde protokol üyeleri kısa bir gezinti yaparak incelemelerde bulundu.













Yorum Gönder