Güneyin İncisi Programında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

02 Kasım 2022 Çarşamba 14:32
Bu haber 302 kez okundu

Güneyin İncisi programı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bölümüyle Mega TV’de izleyiciler buluştu.

Güneyin İncisi Programında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Güneyin İncisi programı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bölümüyle Mega TV’de izleyiciler buluştu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle Mega Medya Stüdyolarından canlı olarak yayınlanan ve yoğun ilgi gören Güneyin İncisi programı izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel canlı olarak yayınlanan Güneyin İncisi programına Burak Kamber ve Udi Abdullah’ın yanı sıra Aksim Derneği’nden Solist Sami Yılmaz, Bağlama Hüseyin Karatay ve Akustik Gitarda Ali Kılıç yer aldı.

Emirhan’ın ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ adlı yeni parçası ile başlayan program hakkında konuşan Emirhan, “Türkiye'deki birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüyü yeni şarkımda dile getirmeye çalıştım. Vatanımıza olan sevdamızı yaptığımız çalışmayla gelecek nesillere aktarılmasını amaçladım. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.

İstek parçalar ve şiirler ile desteklenen Yayın sırasında Pasta kesimi ve maytapların görsel şöleni ile izleyiciler Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Sosyal Medya’da Mega Medya sayfasını Takip eden binlerce izleyici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ekranlarında eğlenerek yaşadı. Arsuz’dan, Antakya’dan, İskenderun’dan, Belen’den Kırıkhan’dan Almanya ve Azerbaycan’dan kısacası Dünya’nın dört bir yanından izlenen program, uzun süre konuşulacak, mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir geceyi geride bıraktı.

Mega Medya stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Güneyin İncisi’ programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak facebook live Mega Medya internet adresi üzerinden canlı yayınlandı. İskenderunlu Emirhan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Güneyin İncisi’ programının yönetmenliğini Ali Kemal Zerenli yaparken, Kamerada Yusuf Yıldız ve Mustafa Mert yer aldı.







Yorum Gönder