Güngör; ‘Huzur ve İstikrar İçin Mavi Pusula’

13 Aralık 2021 Pazartesi 13:27
Bu haber 335 kez okundu

Özçelik İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube seçimlerinde oy kullanacak olan delege seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Güngör; ‘Huzur ve İstikrar İçin Mavi Pusula'

Özçelik İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube seçimlerinde oy kullanacak olan delege seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Özçelik İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör yaptığı açıklamada, “Değerli kardeşlerim; Gözbebeğimiz Öz Çelik-İş sendikamızın en güçlü kalelerinden biri olan İskenderun şubemizde Salı günü yapacağımız delege seçimleri ile birlikte karar vakti gelmiştir. Artık sözün bittiği ve iradelerimizin tecelli edeceği zamandayız.

Boş vaat ve laf kalabalığı ile gelmediğimiz bu görevlere bugün de birlik, beraberlik ve vizyoner bir sendikacılık için talibiz. Bu bölgenin fabrikalarında görev yapan emekçi kardeşlerimizin haklarını geliştirmekten, ekmeğimizi büyütmekten, beraberlik ve huzur ortamını temin etmekten ve teşkilatımızı daha büyük hedeflere taşımaktan başkaca gündemimiz olmamıştır. Bunların temini için tüm emekçi kardeşlerimizle Konfederasyonumuz Hak-İş ve Sendikamız Öz Çelik-İş’in belirlediği çizgide inançla yürümeyi sorumluluğumuzun bir gereği olarak görüyoruz.

Bütün bu hedeflere yürürken tarihsel sorumluluğumuzun bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz.

Geçmişte büyük zorlukları azimle aşmasını bilmiş İskenderun şubesinin hiç kimsenin arpalığı haline gelmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Başarının yerini keyif ve sefahatin, birlik ve beraberliğin yerini ötekileştirme ve fitnenin almasına izin vermedik, vermeyeceğiz. Üyelerin çıkarlarının korunmasının yerini, başkalarına çekilen peşkeşlerin almasına izin vermedik, vermeyeceğiz. Şubenin yönetim kararlarının şube dışındaki odaklarda ve bu şubeye yaşattıkları acılarla nam salmış ağızlarca alınmasına izin vermedik, vermeyeceğiz.  

Kıymetli emekçi kardeşlerim, Her başlangıcın bir imkan oluşturacağından hareketle şubemiz seçimlerinin birçok fırsatı da beraberinde getireceğini unutmayalım.  

Birlik ve beraberlik içinde yürüttüğümüz hak mücadelemiz işyerlerimizin çalışma barışı içinde büyümesine kaynaklık edecektir. Büyüyen işyerlerimiz bölgemizin kalkınmasının ve gençlerimizin ekmek kapısının yolunu açacaktır.

 Kişilerin keyfi tutumları ve sendika dışında hazırlanan projeler, tozlu raflarda ibret vesikaları olarak kalacaktır. Burada sergileyeceğimiz birlik ve beraberlik bir daha hiçbir gücün operasyon çekmeye cesaret edemeyeceği ve hiçbir emekçi kardeşimin ötekileştirilemeyeceği yapının temellerini oluşturacaktır. Bu kenetlenmenin oluşturacağı güç, hem sendikamızı hem de konfederasyonumuzu Emek Hareketi içinde hak ettiği yere taşıyacaktır.

Bu duygularla hedeflere hep birlikte yürümenin heyecanı içinde ve tek bir emekçi kardeşimin bile ötekileştirilmemesi ilkesi içinde olan İSTİKRARDAN yana olacak MAVİ Pusulaya evet diyeceğinize olan inancımı yineliyorum. Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah’a emanet olunuz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder