Güngör; ‘Sendika Olarak İstikrardan Yana Olacağız’

04 Aralık 2021 Cumartesi 12:57
Bu haber 372 kez okundu

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Denizcilerde Coşkuyla Karşılandı.

Güngör; ‘Sendika Olarak İstikrardan Yana Olacağız'

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Denizcilerde Coşkuyla Karşılandı.

Makam ve Mevkiler Geçici, Hizmetler Kalıcı, Bizler Sizin Hizmetkarınız Olmaya Talibiz

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Denizcilerde ve Osmaniye’de emekçiler tarafından coşkuyla karşılandı.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yöneticileri gece gündüz demeden, yılmadan usanmadan, işçinin hakkı, sendikanın geleceği ve bölgemizde iş ve istihdamın artması için var güçleri ile çalışıyorlar.

Güngör; “Sendika Olarak İstikrardan Yana Olacağız”

Güngör, Seçim sürecinde kimsenin arkasından konuşmadıklarını belirterek, “Asla yalan söylemeyeceğiz, dürüst olacağız ilkeli olacağız ama istikrardan yana olacağız. Bizler sendika olarak görev yaptığımız süre içerisinde her daim emekçi kardeşlerimizin yanında olacağız” dedi.

Özçelik-İş Sendikasında Şube Başkanlığı sürecinde seçimlere adım adım yaklaşılıyor.

Yaklaşan seçimler öncesi Özçelik-İş Sendikasının Şube Başkanı Mehmet Güngör de bu bayrak yarışının en güçlü adayı olarak işçilerin ve delegelerin de büyük destekleri ile her gittiği yerde coşku seli ile karşılanıyor. Bu akşam da Denizciler Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ü, “İşçi Sendika Omuz Omuza, Mehmet Başkan Nerede Biz Oradayız, İşte Sendika İşte Başkan, Dik Dur Eğilme Emekçiler Seninle, Mehmet Başkan Nerede Biz Oradayız” sloganları ile coşkuyla karşıladılar. Kuran’ı kerimin okunması ile başlayan toplantıda konuşan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör; “Bizler Demirin tozunu yutarak bu günlere geldik. Ben 15 yaşında çırak olarak girdiğim İsdemir’de 35 yıla yakın değişik kademelerde görev yaptım ve sizlerin sayesinde boğazımdan haram lokma geçmeden sizler gibi emeğimin hakkı ile aileme ekmek götürme gayreti içerisinde oldum.

Güngör; “Güçlü Sendika Anlayışı ile Birlikteyiz”

Güçlü sendika anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Güngör, “Sendikal çalışmalarımızda siyaset yapmadım. Her zaman işçilerimizin çıkarlarını korumak onların alın teri kuruman haklarını almak için mücadele ettim. Bu haklı mücadelemizde sizlerin desteğini almam benim çalışma azmimi arttırdı. Her zaman söylediğimiz gibi Yönetim ekibim ve sizlerle birlikte bu günlere geldik. Biz işimize bakıyoruz. Sendikamıza yeni hizmet binası kazandırdık, Sizlerin hakkı için gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık, Makam ve mevkiler geçici hizmetler kalıcıdır. Sizlerin gönlünde hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

Güngör, “Şehrimizin En Etkili ve Saygın Sivil Toplum Kuruluşuyuz”

Göreve geldikleri günden bu yana şehrin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olduklarını belirten Güngör; “Sendikamızın saygınlığı ve itibarı ile artık  en üst seviyelere ulaşmıştır. Güçlü Sendika olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve önümüze bakıyoruz İyi ve kötü günlerinde sizlerin yanınızda olamaya gayret gösteriyoruz. Birlikte Rahmet Ayrılıkta Azap Var” şiarı ile hareket ederek, ben değil biz anlayışı ile hareket ediyoruz. Sizlerin desteği bizle güç veriyor. El Birliği ile Sendikamızı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi. 

Özçelik-İşçisi Daha Fazla Maaşı Hak ediyor

Özçelik-İş Sendikasına bağlı emekçilerin daha fazla ücret almayı hak ettiklerine de vurgu yapan Güngör, “2022 yılında Hepimizi daha iyi günler bekliyor. Bu vesile sözlerime son verirken, destekleriniz için sonsuz teşekkür ediyoruz. Biler sizler için varız. Dediğim gibi, Bizler makam mevki koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız.” Şeklinde konuştu.

Toplantı işçilerin slogan ve desteklerinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, toplantıya katılan işçilere katılımlarından dolayı da ayrıca teşekkür etti.





Yorum Gönder