Gürsel Öztürk, Avukatlık Ruhsatnamesine Kavuştu

08 Mart 2021 Pazartesi 17:27
Bu haber 451 kez okundu

Görevi sırasında gönüllere taht kuran, 2008-2010 yılları arasında İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve İskenderun Garnizon Komutanlığını yapan Gürsel Öztürk Paşa, 2017 Ağustos ayında Tümgeneral rütbesiyle askerliğe veda edip emekli olmuştu.

Gürsel Öztürk, Avukatlık Ruhsatnamesine Kavuştu

Görevi sırasında gönüllere taht kuran, 2008-2010 yılları arasında İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve İskenderun Garnizon Komutanlığını yapan Gürsel Öztürk Paşa, 2017 Ağustos ayında Tümgeneral rütbesiyle askerliğe veda edip emekli olmuştu. Sivil yaşama geçen ve hukuk alanında ilerlemeyi planlayan Öztürk paşa, birer ikişer hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. Hatırlanacağı üzere, Öztürk Paşa önce Ankara Üniversitesi, Hukuk Fakültesi’nden, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında mezun oldu.

Mezuniyetin ardından, diplomasını alan hukukçu Gürsel Öztürk, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde ‘Ceza Hukuku’ alanında Yüksek Lisans ve doktora yapma gayreti içine girerken, diğer yandan da Antalya’da Avukatlık Stajını gerçekleştirdi. 

Azmi, yükseköğrenime ve hukuka sevdasıyla Avukatlık Stajını da başarıyla tamamlayan Gürsel Öztürk, sonunda Avukatlık Ruhsatnamesine kavuştu ve Antalya Barosu’na kayıtlı bir Avukat olarak hizmet vermeye hazır hale geldi. 

Askerlik mesleğini şeref ve başarıyla yerine getiren Gürsel Öztürk’ün; Av. Gürsel Öztürk olarak da başarıyla hukuka hizmet etmesi bekleniyor. 

Yorum Gönder