HAK-İŞ’ten Filistin’e Yardım Eli

11 Kasım 2023 Cumartesi 14:29
Bu haber 162 kez okundu

HAK-İŞ Hatay İl Başkanı ve ÖZÇELİK İŞ sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör HAK İŞ Konfederasyonuna bağlı sendikalarla birlikte yaptığı açıklamada; Filistin ve Gazze’de Siyonist İsrail tarafından bir insanlık suçu işlendiğini, masum insanların büyük bir vahşetle karşı karşıya kaldığını belirterek, “HAK-İŞ olarak, günlerdir aç-susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerimizin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlattık. ‘Filistin için Haydi HAK-İŞ, Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım, Sen de Bağış Yap, Filistin’e Yardım Elini Uzat’ diyoruz” dedi.

HAK-İŞ'ten Filistin'e Yardım Eli

HAK-İŞ Hatay İl Başkanı ve ÖZÇELİK İŞ sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör  HAK İŞ Konfederasyonuna bağlı sendikalarla birlikte yaptığı açıklamada; Filistin ve Gazze’de Siyonist İsrail tarafından bir insanlık suçu işlendiğini, masum insanların büyük bir vahşetle karşı karşıya kaldığını belirterek, “HAK-İŞ olarak, günlerdir aç-susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerimizin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlattık. ‘Filistin için Haydi HAK-İŞ, Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım, Sen de Bağış Yap, Filistin’e Yardım Elini Uzat’ diyoruz” dedi.

Güngör; Bütün HAK-İŞ teşkilatımızı, şubelerimizi ve üyelerimizi yardım kampanyamıza etkin ve aktif olarak katılmaya davet ediyorum” dedi.

Güngör; Başta konfederasyon başkanımız Mahmut Arsan olmak üzere Tüm HAK İŞ camiasına bu anlamlı kampanyayı başlattıkları için teşekkür etti.



Yorum Gönder