Halk Eğitim Merkezinden Bir İlk

11 Ocak 2020 Cumartesi 18:23
Bu haber 796 kez okundu

İskenderun Halk Eğitim Merkezi, bayanlara özel halkla buluşma, kaynaşma programı kapsamında yemek ve eğlence programı düzenledi.

Halk Eğitim Merkezinden Bir İlk
İskenderun Halk Eğitim Merkezi, bayanlara özel halkla buluşma, kaynaşma programı kapsamında yemek ve eğlence programı düzenledi. İsa taş plaza’da sadece bayan kursiyerler, öğretmenler ve bayan davetlilerin katıldığı kaynaşma programında renkli görüntüler yaşandı. Yoğun katılımın olduğu kaynaşma programında eğlence ile birlikte, çiğ köfte yapımı, halkoyunları gösterisi, hediye çekilişi gibi etkinlikler de yapıldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi müdürü Bekir Durur yaptığı konuşma da "İlkini gerçekleştirdiğimiz bu programla, birlikte güzel dakikalar geçirmeyi, kaynaşmayı ve güzel bir anı bırakmayı diliyoruz. Organizasyonda emeği geçen halk eğitim merkezi idarecilerine, öğretmenlerine ve emek veren herkese sonsuz teşekkür ederek siz değerli misafirlere iyi eğlenceler diliyorum. "dedi.

İskenderun Türk Kadınlar Birliği Derneği Başkanı Canan Gencer, yönetimiyle birlikte programa katılarak kadınlarımızın her zaman yanında olduklarını belirtti. Canan Gencer yaptığı konuşmada ”Türk kadınlar derneği İskenderun şubesi olarak, arkadaşlarım ekibim ve ben aranızla olmaktan çok mutluyuz. Halk Eğitim Merkezi ile birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Derneğimiz üyelerinden İskenderun Halk Eğitim Merkezi kurslarından faydalanan arkadaşlarımız var. Halk eğitim merkezi tarafından yapılan İlk defa gerçekleştirilen bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara ve Halk Eğitim Merkezi müdürü Bekir Durur Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yemeğe katılan bayan kursiyer öğretmen ve davetliler İskenderun Halk Eğitim Müdürü Bekir Durur'a eğlenceli zaman geçirdikleri bu tür etkinlikleri hayata geçirdikleri için teşekkür ettiler.

Yorum Gönder