Hamsi Finger İskenderun’da Açıldı

14 Temmuz 2018 Cumartesi 22:19
Bu haber 1009 kez okundu

Türkiye’de ekmek arası balık konseptinin en büyük markaları arasında yer alan ‘Hamsi Finger’in 25. şubesi İskenderun’da açıldı.

Hamsi Finger İskenderun'da Açıldı

Türkiye’de ekmek arası balık konseptinin en büyük markaları arasında yer alan ‘Hamsi Finger’in  25. şubesi İskenderun’da açıldı. Hamsi balığı ve diğer bazı deniz ürünlerini Türkiye çapında en yaygın ve sağlıklı fast-food ürünlerinden biri haline getirmeyi amaçlayan genç girişimci Gürkan Gediz tarafından merkezi İzmir’de kurulan Hamsi Finger markası, Türkiye’nin çeşitli illerinde ilgi görerek açılmaya ve büyümeye devam ediyor.

 

Türkiye’nin deniz ürünleri dalında başarılı fast-food markası haline gelen ‘Hamsi Finger’ Franchais sistemiyle büyüyerek, emin adımlarla ve hızla Türkiye’ye yayılıyor. 

Hamsi Finger’in Türkiye genelindeki 25. Şubesi İskenderun’da, başarılı işkadını TEMAR Jeoteknik Ofisi ve TEMAR İnşaat, Taahhüt firmasının sahibi, Tülay Şahutoğlu’nun yatırımıyla açıldı.

 

Aynı zamanda başarılı, aktif bir Jeoloji Mühendisi olan yatırımcı İşkadını Tülay Şahutoğlu halen Jeoteknik araştırmalar ve zemin etüt çalışmaları konusunda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde güvenilir çalışmalara imza atan ve yanı sıra inşaat taahhüt alanlarında da başarılı çalışmalar yürüten şirketinin başında bulunuyor. 

Hamsi Finger İskenderun şubesi,  başarılı ve cesur yatırımcı işkadını Tülay Şahutoğlu öncülüğünde, Yenişehir Mahallesi, İskenderun Belediyesi arkasında gerçekleştirilen açılış töreni ile balık severlerin hizmetine açıldı.

 

Düzenlenen açılış törenine; Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, İGC eski başkanı Gazeteci Şehmus Aslan, İskenderun Pastacılar ve Lokantacılar Odası başkan yardımcıları Ahmet Hamdi Çelik ve Mehmet Karaca ile Mustafa Kemal mahallesi muhtarı İsa Taş, Piri Reis mahallesi muhtarı Sabit Dreyfioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılış töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Hamsi Finger İskenderun Şubesi işletmecisi Tülay Şahutoğlu, “Çok heyecanlıyım. 2002 yılından bu yana Jeoloji Mühendisi olarak başladığım meslek hayatımda farklı bir sektör olarak gıda sektörüne de imza atmak istedim. Jeoloji Mühendisliği ve İnşaat Sektörü ile beraber, gıda sektörü benim giriştiğim üçüncü mesleğim oldu. Yaradılış olarak girişimci olmamın yanında, istihdam yaratıcı alanlar sağlamak adına çıktığım bu yolda bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bizlere esnaf dayanışmasını hissettiren işyeri komşularım Cüneyt Pizza işletmecisi Necat Kök ve Küçük Kervan Restoranın Sahibi Mehmet Sevinçli’ye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım hepiniz yeni yerimizden memnun kalırsınız” dedi.

 

Bir deniz kentinde yaşamamıza rağmen denizin nimetlerinden faydalanamadığımızı söyleyen; İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, “Böyle bir atmosferde girişimci ruhu ile yatırım yapan Kuzenim Tülay Şahutoğlu’nu yürekten kutluyorum. Kendisine ve ekibine, İskenderun halkının deniz ürünlerinden çok daha iyi faydalanmalarını sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Hamsi Finger’in 25. Şubesi, cesur kadın girişimci, jeoloji mühendisi Tülay Şahutoğlu yönetiminde İskenderun’luların hizmetine açıldı. 

Yorum Gönder