Hatay Bölgesinde Bir ilk! Asansörler Ayakla Çağrılacak

08 Haziran 2020 Pazartesi 17:36
Bu haber 834 kez okundu

Türkiye’de koronavirüs salgının görülmesinin ardından birçok sektör faaliyetlerine farklı çözümler üretmeye başladı.

Hatay Bölgesinde Bir ilk! Asansörler Ayakla Çağrılacak
Türkiye’de koronavirüs salgının görülmesinin ardından birçok sektör faaliyetlerine farklı çözümler üretmeye başladı. Salgınla mücadele kapsamında halk sağlığını korumak için Hatay ve Bölgesinde bir ilki gerçekleştiren Zeybek Asansör müşterilerine sıfır risk ve hijyen ile asansörleri ayakla çağırma sistemini hayata geçirdi.
İnsan sağlığının önemine değinen Zeybek Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Zeybek, geliştirdikleri Asansör Ayak Buton sistemi ile Asansör kullanıcılarının elle dokunmaktan çekinebileceğini düşünerek asansörlerde ayak pedallarıyla asansör çağırma, istediği katlara çıkma noktasında önemli bir hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.
Özellikle Apartmanlar, AVM’ler, iş hanları, fabrikalar olmak üzere asansör kullanımının yoğun olduğu her noktada halkın sağlığını hizmette sınır tanımadıklarını belirten Zeybek Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Zeybek, “Bu Pandemi günlerinde Covid-19 hastalığının önüne geçilebilmesi için ortak kullanım alanları olan asansörlerdeki teması en aza indirmek için Zeybek Asansör olarak butonlarını ayak ile kontrol edilebilir hale getirmek için kendi tasarımımız Asansör Ayak Buton sistemini bölgemizde uygulamaya başladık. Bu şekilde asansörleri yüzde 99.9 virüs ve bakterilerden arındırmış olacağız. Asansör kullanıcılarımızın elle dokunmaktan çekinebileceğini düşünerek asansörlerde ayak pedallarıyla asansör çağırma, istediği katlara çıkma noktasında çalışmamızı hayata geçirdik. Çok talep gören sistemin seri üretimine geçerek halkımızın asansörleri gönül rahatlığıyla kullanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Önemli olan halkımızın sağlığı, bizlerde Zeybek Asansör olarak hizmette sınır tanımıyoruz” dedi.
Zeybek Asansör adres: Kurtuluş Mah. Şehit P. Uzm. Çvş. Mustafa Duman Cad. No:8/A İskenderun/HATAY İletişim Tel: 0326 613 33 41 - Cep:0544 605 05 58
İnternet adresimiz: [email protected]












Yorum Gönder