Hatay Gönüllülerinden HGC’ye Ziyaret

27 Şubat 2020 Perşembe 17:24
Bu haber 595 kez okundu

Hatay Gönüllüler Derneği Başkanı Tahir Dönmezer ve Yönetim Kurulu, Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Hatay Gönüllülerinden HGC'ye Ziyaret

Hatay Gönüllüler Derneği Başkanı Tahir Dönmezer ve Yönetim Kurulu, Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

HGC Başkanı seçilen Abdullah Temizyürek’i tebrik eden Dönmezer, Cemiyet Başkanı ile Hatay sorunları üzerine bir süre sohbet etti.7 Aralık Genel Kurul seçimiyle HGC Başkanlığı Görevine seçilen Abdullah Temizyürek’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Hatay Gönüllüler Derneği Başkanı Tahir Dönmezer ve Yönetim Kurulu HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’in ve yeni yönetimin Hatay’da haber almanın ileri seviyeye getireceğine inandıklarını ifade etti.

Hatay üzerine yapılan projelerden bahseden Hatay Gönüllüler Derneği Başkanı Dönmezer, bugüne kadar 80 proje sunduklarını ifade ederken, bazı belediyelere sunulan projelerin birçoğunun hayata geçtiğini aktardı. Basının da şehrin eksikleri üzerine daha sık gitmesi gerektiğini vurgulayan Dönmezer, “Basın camiamız Hatay genelindeki eksiklikleri sık sık dile getirmeye çalışıyor. Burada siyasilerin rekabet gözetmeden birlik içinde Hatay için hareket etmelerini bekliyoruz fakat göremiyoruz. Bizler Dernekler olarak, odalar olarak bir araya gelerek, topladığımız güçle siyasileri de bir araya getirebiliriz” şeklinde konuştu.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ise ziyaretleri için teşekkürlerini sunarken, ziyaretlerin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Gönder