Hatay Valisi Erdal ATA İTSO’yu Ziyaret Etti!

30 Kasım 2016 Çarşamba 11:45
Bu haber 1396 kez okundu

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na da nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay Valisi Erdal ATA İTSO'yu Ziyaret Etti!

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na da nezaket ziyaretinde bulundu. İskenderun Organize Sanayi Bölgesi, Tosyalı  Holding, Atakaş  Şirketler Gurubu ve bazı iş adamlarını ziyaret eden Vali Ata, İTSO’yu  da ziyaret etti.  İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de Vali Ata’nın ziyaretinde hazır bulundular.
Hatay Valisi Erdal Ata, göreve geldikten sonra İskenderun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu ve bu ziyaretler kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na da uğradı.  
Vali Ata,  İskenderun ziyaretinde, ilimizin
eğitim, kültür ve sosyal hayatına kazandırdıkları hizmetler için iş adamlarımıza ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirerek, Hatay’ın sahip olduğu yatırım potansiyeli sayesinde ülkemizin 2023 ekonomik hedeflerine ulaşmasında girişimci iş adamlarımızın önemli roller üstlendiğini vurguladı.
Hatay Valisi Erdal Ata’nın  İ TSO ziyaretinde İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Necat Özkaya, M.Ali Bulut ve Gassan Kuran da hazır bulundular. 

Yorum Gönder