Hatay’ın Gözdesi İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu!

04 Aralık 2017 Pazartesi 12:39
Bu haber 2260 kez okundu

İskenderun ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nde hizmette zaman mefhumu gözetilmiyor.

Hatay'ın Gözdesi İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu!

İskenderun ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nde hizmette zaman mefhumu gözetilmiyor.

Olimpik olarak yarışların yapıldığı İskenderun ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme havuzu Hatay’daki tek kapalı yüzme havuzu olma özelliğini taşıyor.

Hatay geneli yüzme yarışları ve Sutopu maçlarının yapılması gereken standartlara en uygun olan yarı olimpik yüzme havuzunun İskenderun’da olduğunu belirten İskenderun ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, “Kış sezonuna geçiş yaptık. Havuzumuzda yüzme ve sutopu olarak iki branşta faaliyet gösteriyoruz. Her ikisinde de havuzumuz da yetişen hem milli sporcularımız var ve hem de 1. Ligi kazanmış kız sutopu takımımız var. Biz havuzumuzu haftanın 7 günü günde 17 saat açık tutarak ve ilaçlamasına, sterilliğine, temizliğine son derece dikkat göstererek sporcularımızı yetiştirmeye çalışıyoruz.  Bütün sporcularımıza ve kulüplerimize elimizden gelen her türlü desteği göstermeye gayret ediyoruz. Havuzumuz aynı zamanda halkımıza da açık. Halkımızda salonumuzdan faydalanıyor, spor yapıyor. Kurslar açıyoruz. Kulüplerimizin uygun olduğu her saati ayırıyoruz. Bu yıl içerisinde U19 sutopu müsabakalarını ilçemizde yaşadık. Galatasaray gibi köklü takımları burada ağırladık. İlçemiz içinde önemli bir etkinlik oldu. Tüm salonlarımızı takımlarımıza açmış durumdayız. Her akşam bizde antrenman yapıyorlar. Antrenmanlarını daha rahat bir şekilde kolaylaştıracak şekilde salonlarımızı ayarlıyoruz. Halkımızı her zaman sporla buluşturmaya devam edeceğiz. Gelsin bizleri takip etsinler. Hem çocuklarını ve hem de kendilerini kurslarımıza kayıt ettirerek kurslarımızdan faydalansınlar. Bayanlar için özel saatlerimiz var. Halk saati olarak haftanın 4 gününü halkımıza açtık. Bizlerde sonuna kadar desteğe hazırız.” dedi.

Gündel, İl ve ilçe olarak birçok branşta da kurslar açacaklarını belirterek, yine önemli şampiyonaları İskenderun halkına izlettirmeye devam ettireceklerini de sözlerine ekledi.



Yorum Gönder