Hatay’lı Boksör Türkiye İçin Dövüşüyor

11 Eylül 2018 Salı 13:24
Bu haber 613 kez okundu

10 Eylül günü İstanbul’da başlayan Uluslar arası Boks turnuvasında 64 Kg.’da, İskenderunlu boksör Furkan Erdener Türkiye’yi temsil edecek.

Hatay'lı Boksör Türkiye İçin Dövüşüyor

 10 Eylül günü İstanbul’da başlayan Uluslar arası Boks turnuvasında 64 Kg.’da, İskenderunlu boksör Furkan Erdener Türkiye’yi temsil edecek.

16 Eylül 2018 Pazar gününe kadar devam edecek turnuvada Hatay’ın bağrından yetişen, İskenderun Belediye Boks takımının genç sporcusu Furkan Erdener’in yabancı boksörler karşısında ringe çıkıp madalya için yumruk sallayacak.

Bu yıl otuz ikinci kez düzenlenen, kıran kırana, heyecanlı ve çekişmeli geçen geleneksel Uluslar arası Ahmet Cömert Boks turnuvasına Türkiye’nin yanı sıra 14 ülkeden yaklaşık 200 sporcu katılıyor.

Profesyonel Boks sporuna uzun yıllar sporcu, antrenör, hakem ve yönetici olarak hizmet eden, Avrupa Boks Birliği (EUBC) ve Dünya Boks Birliği'nde (AIBA) Türkiye'yi başarıyla temsil eden merhum Ahmet Cömert anısına düzenlenen turnuva, İstanbul Ataköy'de Ahmet Cömert spor salonunda gerçekleşiyor.

Türkiye adına 64 Kg.’da Ay Yıldızlı formayı terletecek olan Hatay’lı genç boksör Furkan Erdener’i İskenderun Belediye Boks antrenörü Hasan Erdener turnuvaya hazırladı. Hatay bölgesinden Türkiye’yi temsilen ringlerde madalya mücadelesi veren İskenderun’un gururu Furkan Erdener ve Hasan Hoca’ya başarılar diliyoruz.

 

Yorum Gönder