Hataylı İş Kadını Dünyanın Konuştuğu Listeye Girdi

16 Nisan 2020 Perşembe 11:07
Bu haber 1041 kez okundu

Fast Company Dergisi Türkiye’de, cirolarına göre kadınlar tarafından kurulmuş 100 büyük şirketi açıkladı.

Hataylı İş Kadını Dünyanın Konuştuğu Listeye Girdi
Fast Company Dergisi Türkiye’de, cirolarına göre kadınlar tarafından kurulmuş 100 büyük şirketi açıkladı. Listeye girmeyi başaran My Office Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Önal Önlen de Hatay’ın ve Türkiye’nin gururu oldu.

Hatay’ın ilk ve tek mobilya üreticisi olan My Office Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Önal Önlen; sıfırdan ihracata giden yolda sadece mobilya üretimiyle yetinmeyerek anahtar teslim mimari projelere de imza atıyor. Yapmış olduğu başarılı projelerle adeta kendini aşmış olduğunu kanıtlayan Önlen; şimdiye kadar bir çok okul, hastane, otel, kültür merkezi ve kurum projelerini başarıyla tamamladı. Geçtiğimiz günlerde 8 bine yakın başvurunun olduğu EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler programı için seçilerek, 10 kadın girişimci arasına girmeyi başaran Önlen; rol model olması bakımından, bir çok üniversite ve okullara da başarı öyküsünü anlatması için konuşmacı olarak davet ediliyor. 

Kadın Kurucular 100 listesi, Türkiye’de bu alanda yayınlanan ilk araştırma olma özelliğini taşırken, şu ana kadar yapılmamasının nedenlerinin arasında yeterli verinin toplanamaması geliyor.

Yorum Gönder