Hatayspor’a Atakaş İmzası!

26 Ağustos 2020 Çarşamba 17:09
Bu haber 1594 kez okundu

Hatayspor, Atakaş Şirketler Grubu ile isim sponsorluğu konusunda anlanlaştı.

Hatayspor'a  Atakaş  İmzası!
Hatayspor,  Atakaş Şirketler Grubu ile isim sponsorluğu konusunda anlanlaştı. İlimizin Süperlig temsilcisi önümüzdeki sezon Atakaş-Hatayspor adıyla  yeşil sahalarda boy gösterecek.  Futbol kulübünün adı için varılan anlaşma ‘iki marka tek yürek’ sloganıyla’ törenle imza altına alındı.

Bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek Süperlig’e terfi eden İlimizin şampiyon futbol takımı Hatayspor, yine ilimizin ve Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından Atakaş  Şirketler Grubu ile isim sponsorluğu konusunda  anlaşma sağladı. Hatayspor 2020-2021 Süper Lig sezonunda "ATAKAŞ HATAYSPOR" adıyla mücadele edecek.

İskenderunspor’un 3. Lig’de mücadele edeceği müjdesinin de verildiği, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen imza törenine Vali Rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Lütfi Kaşıkçı ve İsmet Tokdemir, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan ve yönetim kurulu, iş dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.






Yorum Gönder