Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu Hatay’da Yapılanıyor

25 Eylül 2019 Çarşamba 17:03
Bu haber 794 kez okundu

Okullarda hayat boyu öğrenme ve spor kulüpleri birliği federasyonu Hatay’da da faaliyetlerine başlayacak.

Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu Hatay'da Yapılanıyor

Okullarda hayat boyu öğrenme ve spor kulüpleri birliği federasyonu Hatay’da da faaliyetlerine başlayacak. Bu kapsamda teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Okullarda hayat boyu öğrenme kursları ile kurumları birleştirme, sanatları buluşturma, unutulan meslekleri tekrardan canlandırma ve nesilden nesle aktarma, bununla birlikte maddi gelir elde etmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş olan Federasyon, halen 23 ilde bulunan temsilcileriyle yapılanmasını tamamladı.

Federasyon Hatay İl temsilcisi Murat Uğurlu’nun yaptığı açıklamaya göre, Merkezi İstanbul’da bulunan Federasyonun genel başkanlığını Tahsin Koç yürütüyor.  İstanbul DDY sosyal tesisinde düzenlenen programda yetkili temsilcilerin mazbata dağıtımı yapılmış olup, genel merkezin aldığı kararlar doğrultusunda Türkiye genelinde yapılacak faaliyet ve projeler tanıtılmıştır. Ayrıca kurumsal görevlendirme çalışmaları ve görev tanımı ile görevlilerin tanıtımı da gerçekleşmiş olup daha sonra yöneticilik vasfını almış olan kişiler tarafından her birim kendi bölgelerinde olmak üzere çalışmalara başlamıştır.

Federasyonun çalışmaları kapsamında şu an için Hatay dâhil olmak üzere toplam 23 ilde görev ataması yapılmış olup. 81 İl’e tamamlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Önümüzdeki günlerde genel başkan Tahsin Koç’un Hatay’ı ziyaret ederek, Hatay’daki faaliyetlerle ilgili bilgilendirme ve tanıtım toplantısı gerçekleştirileceği belirtildi.  Federasyonun Hatay ili çalışma gurubu şu isimlerden oluşuyor;

Sabahattin Uygun, İl Tanıtım Medya Temsilcisi

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyon Başkanı; Türker Aygündüz, Hatay İl Temsilcisi; Murat Uğurlu, Hatay Tanıtım Medya Temsilcisi; Sabahattin Uygun, Federasyon Danışma Kurulu Başkanı; İhsan Akpınar, Esnaf Komisyon Başkanı; Fatma Uğurlu,  İl Başkan Yardımcısı; Hasan Meriç Çetinkaya , Hatay Eğitim Kurul Başkanı; Kamer Akpınar, Hatay Teknik Kurul Başkanı; Çağdaş Akpınar, Gençlik Kolları  Başkanı; Mehmet Gencer ve Uluslar Arası Avrupa İl Temsilcisi; Mehmet Döner.

Yorum Gönder