HBB Başkan Vekili İlmittin Dağ’dan Kampanya’ya Destek!

21 Ağustos 2017 Pazartesi 17:43
Bu haber 931 kez okundu

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yurt dışında olması münasebetiyle geçtiğimiz hafta sonundan bu yana yerine CHP Meclis Üyesi İlmittin Dağ vekâlet ediyor.

HBB Başkan Vekili İlmittin Dağ'dan Kampanya'ya Destek!
Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yurt dışında olması münasebetiyle geçtiğimiz hafta sonundan bu yana yerine CHP Meclis Üyesi İlmittin Dağ vekâlet ediyor. Samandağlı olan tüm Hatay halkının dürüst dobra siyasetçi olarak yakından tanıdığı Başkan Vekili İlmittin Dağ, hafta sonunda katıldığı bütün etkinliklerde “Hatay Halkı Hakkını istiyor” kampanyasına destek istedi.

 

Lütfü Başkan’ın hızına yetişmeye çalıştıklarını ifade eden HBB Başkan Vekili İlmittin Dağ; “Hakikaten Sayın Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş gerek kampanya öncesi gerekse de kampanya süresince Hatay’ a hizmet noktasında takdire şayan bir performans sergilemektedir.” Dedi.

 

HBB Başkan Vekili İlmittin Dağ; konuya ilişkin değerlendirmesinde; “Artan Suriyeli nüfusumuzla birlikte 4. Yatırım Teşvik Bölgesinden 5. Yatırım Teşvik Bölgesine geçerek Hatay’ımıza daha fazla yatırım gelmesini istiyoruz.

5. Yatırım Teşvik Bölgesine geçmek, yaklaşık 12.000 işsizimize iş kapısı açacak. Gelin Hatay’ın sesini daha güçlü duyurmak için siz de imzanızı atın ve 5. Teşvik Bölgesine geçilmesine destek olun.” İfadelerine yer verdi.

 

Öte yandan; Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlmittin Dağ’ın bu açıklamaları yaptığı sırada “Hatay’ın 5. Yatırım Bölgesinde olmasını istiyorum” diyen 500bin kişinin “Hatay Halkı Hakkını istiyor” kampanyasını imzaladığı gözlendi. İmza sayısının önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor.

Yorum Gönder