HBB Gönüllü Çalışma Grubundan İTSO’ya Ziyaret!

24 Nisan 2017 Pazartesi 14:23
Bu haber 1147 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Gönüllüleri Çalışma Grubu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

HBB Gönüllü Çalışma Grubundan İTSO'ya Ziyaret!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Gönüllüleri Çalışma Grubu üyeleri,  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

HBB Bünyesinde tamamı gönüllü üyelerden oluşan Grubun Başkanı Fehmi Dede, ikinci Başkan Recep  Çetin ve üyeleri ile bir araya gelen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; “tamamen gönüllülüğe dayalı olan  HBB Çalışma Grubu üyelerini kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Çok değerli zamanlarınızı ayırarak bu işe gönül vermeniz ve toplumun yararına çalışmanız gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerekse sizlerin adına çok önemli bir faaliyet olduğuna inanıyorum. Yapmış olduğunuz bu hizmet sosyal sorumluluk. Bu vesile ile çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Ziyarette HBB  Gönüllüleri Çalışma Grubunun faaliyetleri hakkında bilgiler veren  Başkan Fehmi Dedeise; “Karşılıksız ve gönüllülük esası ile  bu işe gönül verdik. Belediye kurulduktan bir sene sonra Başkanımız Lütfü Savaş ile beraber oturduk ve Hatay halkına nasıl faydalı oluruz diye düşündük. Yaklaşık bir yıldır faaliyetteyiz. Çalışmalarımız gönüllülük esası ile devam etmektedir. Hatay’ın bütün ilçelerinde temsilcilerimiz bulunmaktadır. Her temsilcimizin yanında 15 kişi var. 550’ye yakın çalışma grubumuz mevcut. 500 tanesi bayan. Bunlar tamamıyla gönüllülüğe esas evlerini işlerini bırakarak kendilerine Hatay’a adamışlardır. Bizim bu grubumuzun amacı, Hatay Büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri halkla belediye arasında bir köprü oluşturup, Belediyenin hizmetlerini halkımıza doğru bir şekilde anlatma gayretindeyiz. Gittiğimiz yerlerde yaşanan sorunları ve problemleri de gerekli mercilere ileterek, çözüm yolları arıyoruz” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Gönüllüleri Çalışma Grubu üyelerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu da hazır bulundu. 

Yorum Gönder