HBB İLÇE BELEDİYELERİYLE DAYANIŞMA İÇİNDE

09 Mart 2016 Çarşamba 17:04
Bu haber 815 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) vatandaşlara hizmet etme noktasında kurumlar ve ilçe belediyeleri arasında kurduğu çözüm odaklı koordinasyonlail geneline kalıcı ve kaliteli hizmetler üretmeyi sürdürüyor.

HBB İLÇE BELEDİYELERİYLE DAYANIŞMA İÇİNDE

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrilerinin daha konforlu ve modern bir şehirde yaşaması bağlamındageliştirdiği projeler ve sağladığı koordine sayesinde kapsamlı hizmetlerin sunulmasına öncülük ediyor.

HATAY, BAŞKAN SAVAŞ’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE BÖLGESİNİN PARLAYAN YILDIZI OLARAK DİKKAT ÇEKİYOR

Vatandaşlardan gelen talepleri ve ulaştırılan sorunları çözüme kavuşturmak için özverili çalışmalar gerçekleştiren Başkan Savaş, ürettiği projelerle de Hatay’ın bulunduğu bölge içerisinde bir yıldız gibi parlamasınavesile oluyor.

TOKSOY: HATAY VE DÖRTYOL’UN GELİŞİMİNDE HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

KESKİN: BAŞKAN SAVAŞ, HATAY’IN TÜM İLÇELERİYLE KALKINMASI İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDİYOR

Başkan Savaş’ın kurumlar ve ilçe belediyeleri arasında dayanışmayı sağlamak ve Hatay’a daha kaliteli hizmetler üretilmesine sağlamak amacıyla HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a nezaket ziyaretinde bulunarak Başkan Savaş’ın bölgeye ve Hatay’a kazandırdığı projeler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy, Hatay’ın ve Dörtyol’un gelişmişlik düzeyinde daha ileri bir noktaya taşınması noktasında herkesin elinden gelen çabayı sarf etmesi gerektiğini kaydederken, Zabıta Müdürü Keskin de Başkan Savaş’ın var gücüyle Hatay’ın tüm ilçeleriyle birlikte kalkınması için elinden gelen tüm çabayı ortaya koyduğunu ifade etti.

 

 

 

Yorum Gönder