HBB İtfaiyesi Bıcırık’ı Ailesine Kavuşturdu

11 Şubat 2021 Perşembe 16:23
Bu haber 951 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Arsuz’un Karaağaç Mahallesi’ndeki bir ağaçta mahsur kalan kediyi hızlı ve başarılı müdahalesiyle kurtardı.

HBB İtfaiyesi Bıcırık'ı Ailesine Kavuşturdu

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Arsuz’un Karaağaç Mahallesi’ndeki bir ağaçta mahsur kalan kediyi hızlı ve başarılı müdahalesiyle kurtardı.

“Bıcırık” adındaki kedinin sahibi Aynur Nuraydın tarafından yapılan yardım çağrısına sessiz kalmayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, HBB itfaiye ekiplerinin olay yerine hızlıca ulaşmasını sağladı.

Gelen ihbar sonrası Büyükşehir itfaiye erleri ile birlikte olay yerine ivedilikle intikal eden Cantürk, ağacın tepesinde mahsur kalan sevimli kedi Bıcırık’ı uzun uğraşlar sonucunda kurtararak Nuraydın ailesine teslim etti.

İtfaiye ekiplerinin yapmış olduğu kurtarma operasyonu sonrasında düşüncelerini aktaran Aynur Nuraydın, “Telefon görüşmeleri sonrasında HBB ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kedimiz Bıcırık’a kavuştuk. Kedimizin kurtarılması ciddi bir hassasiyet örneği. Çok mutluyuz. Bıcırık’ın kurtarılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

HBB ekiplerinin mahallelerinde yaşayan hayvanlar için her zaman mama yardımında da bulunduğunu sözlerine ekleyen Nuraydın’ın yaşadığı mutluluk gözlerinden okunuyordu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden tarafından gelen telefon sonrasında HBB itfaiyesi ile birlikte olay yerine giden Taygun Cantürk, Aynur Hanım ile irtibata geçerek hızlı bir şekilde olay yerine intikal ettiklerini ve uzun uğraşlar sonucu kediyi sahibine kavuşturduklarını ifade etti.

Cantürk, hedeflerinin sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın mutluluğunu ön planda tutmak olduğunu belirtti ve anlayışlı yaklaşımından ötürü İskenderun Kaymakamı Yönden’e teşekkürlerini iletti.

Yorum Gönder