HEMŞEHRİLERİNİN DAİMA YANINDA

24 Mart 2016 Perşembe 13:07
Bu haber 795 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hizmet üretiminde ve sunumunda hemşehrileriyle birebir görüş alışverişinde bulunma ve gerçekleştirilecek çalışmalar öncesinde istişareler yapma anlayışı doğrultusunda gerçekleşen mahalle toplantıları büyük ilgi görüyor.

HEMŞEHRİLERİNİN DAİMA YANINDA

 ERZİNLİLER BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

İl genelinde kaliteli ve kalıcı hizmetlerin vatandaşlarla buluşturulmasına büyük önem veren ve Hatay’ı hizmette bir bütün olarak değerlendiren anlayışla hareket eden Başkan Savaş, Erzin Turunçlu Mahallesi’nde, vatandaşlarla bir araya gelerek sunulacak hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

ERZİN’E İÇME SUYU TERFİ İSTASYONU AÇILDI

 

Başkan Savaş, bölgede bulunan ve Erzin halkının su sorunlarını maksimum ölçüde ortadan kaldıracak olan Turunçlu içme suyu terfi istasyonunun açılışını da gerçekleştirerek bölge halkının hizmetine sundu.

 

 “HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN BAŞKAN SAVAŞ'IN DESTEKÇİSİYİZ”

 

Başkan Savaş’ı 'Yalnızca seçim zamanlarında değil, hizmete ihtiyaç duyduğumuz her anda yanımızda' diyerek kucaklayan vatandaşlar, Hatay'a hizmet üretiminde ve sunumunda çıktığı meşakkatli yolda Başkan Savaş’a başarı dileklerini ileterek hayır dualarında bulundular.

Yorum Gönder