Hep Beraber Nice Bayramlara

04 Temmuz 2016 Pazartesi 15:36
Bu haber 1313 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ülkede yaşanan terör saldırıları ve herkesin içini yakan İstanbul Atatürk Hava Limanı’na yapılan saldırıda başta Arsuzlu Umut Sakaroğlu olmak üzere şehit düşen 41 kişi nedeniyle Ramazan Bayramının buruk bir şekilde kutlandığını belirterek, bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Hep Beraber Nice Bayramlara
Bayramların birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı en anlamlı günler olduğunu ifade eden Culha, “Bayramlar; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevginin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Ramazan Bayramı’nın ülkemizde ve ilçemizde sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkan Nazım Culha, ayrıca 5 Temmuz 2016 Salı günü, 10.00 – 11.00 saatleri arasında Devlet Demir Yolları Çay Bahçesi’nde düzenlenecek olan halk bayramlaşmasına da herkesi davet etti.

Yorum Gönder