‘Hera Kuyumculuk’ Büyük Kuyumcular Çarşısı’nda Hizmete Girdi

25 Aralık 2023 Pazartesi 16:25
Bu haber 198 kez okundu

Hera Kuyumculuk, İskenderun Büyük Kuyumcular Çarşısında yoğun katılımla açıldı.

‘Hera Kuyumculuk' Büyük Kuyumcular Çarşısı'nda Hizmete Girdi

Hera Kuyumculuk, İskenderun Büyük Kuyumcular Çarşısında yoğun katılımla açıldı.

İşletmeciliğini Songül Duran, Volkan Duran ve Ali Duran’ın yaptığı Hera Kuyumculuk ‘un açılışına İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi, Güçlü Sanayici İş Adamları Derneği Hatay İl Teşkilat Başkanı Sabahattin Uygun, İşinsanı Oktay Sabahoğlu, Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik, ONS Mühendislik Sahibi işinsanı Orhan Sabahoğlu, Avukat Ali Sabahoğlu’nun yanı sıra birçok davetli katılım sağladı.

İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, "6 Şubat depreminin ardından çok şükür İskenderun esnafı yavaş yavaş yaralarını sarıyor. Bugünde burada güzel bir açılış gerçekleştiriyoruz. Hem esnafım adına ve hem de İskenderun adına çok mutluyum ve huzurluyum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Tosyalı, “6 Şubat'ta yaşanan felaketinin ardından Allah'a çok şükür İskenderun'umuz, ekonomik olarak hem normalleşiyor ve hem de güçleniyor. İlçemize böyle güzel işyerleri açılması hepimizi mutlu ediyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri he birlikte kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

İşletmeci Songül Duran, Volkan Duran ve Ali Duran, işyerini katılımcılara gezdirerek ikramlarda bulundu.





Yorum Gönder