HESOB’da Yeniden Başkan Abdulkadir Teksöz

09 Mayıs 2022 Pazartesi 16:02
Bu haber 535 kez okundu

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Olağan Genel Kurulu seçimini, mevcut başkan Abdulkadir Teksöz kazandı. Oylama sonunda 366 oy alan Başkan Teksöz güven tazeledi.

HESOB'da Yeniden Başkan Abdulkadir Teksöz

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Olağan Genel Kurulu seçimini, mevcut başkan Abdulkadir Teksöz kazandı. Oylama sonunda 366 oy alan Başkan Teksöz güven tazeledi.

Aylardır süren seçim heyecanı, Antakya Ottoman Otel’de gerçekleşen olağan genel kurul ile son buldu. Başkan adayları Abdulkadir Teksöz ve Mehmet Alakuş’un konuşmaları ile başlayan HESOB Genel Kurulu, daha sonra oy kullanımı ile devam etti.

Oy kullanımının ardından açılan sandıklarda yapılan sayımda 366 oy alan mevcut başkan Abdulkadir Teksöz güven tazeleyerek, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (HESOB) Başkanlığına yeniden seçildi. Diğer başkan adayı Mehmet Alakuş ise 108 oy alabildi.

Seçimin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Teksöz; “Bugün gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuza katılarak, davamıza sahip çıkarak bizi tekrardan büyük bir gururla yürütmekte olduğumuz bu göreve layık gören kıymetli oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize içtenlikle şükranlarımı sunarım. Yeni dönemde de inşallah aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başta tüm esnaflarımıza, oda başkanlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Güvenoyu alarak yeniden Birlik Başkanlığına seçilen Teksöz’ün Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu; (Asil Üyeler) Erol Akın, Aziz Fatih Yılmaz, Sabit Ak, Ali Bayır, Refik Gümüşoğlu, İbrahim Cihangir, Ahmet Bölükbaşı ve Nizar Hayzaran. (Yedek Üyeler) Mehmet Ali Yapar, Hidayet Şahinoğlu, Ali Çaydan, Mehmet Hammutoğlu, Ferit Gürel, Orhan Gezgin, Mahmut Ayrancı, Mustafa Yüksek ve Davut Karataş.








Yorum Gönder