HGC’den Başkan Gül’e Nezaket Ziyareti

20 Nisan 2021 Salı 15:56
Bu haber 418 kez okundu

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'ü makamında ziyaret ettiler.

HGC'den Başkan Gül'e Nezaket Ziyareti

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'ü makamında ziyaret ettiler. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e gerçekleştiren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek yaptığı konuşmada, “7 Aralık 2019 tarihinde genel kurulumuzu yaparak görevimize başladık. Ve ardından ülkemizde başlayan Covid-19 Virüsü Salgını nedeniyle devletimizin almış olduğu tedbir ve kararlar neticesinde Hatay’ımızın 15 İlçesi’nde gerçekleştireceğimiz nezaket ziyaretlerimizi ertelemek zorunda kaldık. Yine aynı şekilde devletimizin aldığı tedbirler kapsamında ziyaretlerimizi kısa süre içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, bizleri makamınızda ağırladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
HGC Heyeti’ni makamında kabul eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı konuşmada, “Yerel basın demokrasinin olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Basın mensupları mesai mefhumu gözetmeden yeri geldiğinde sosyal yaşamından feragat ederek büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun en iyi örneğini Belen’de meydana gelen orman yangınlarında devamlı teyakkuzda olduklarını gördük. Görevini layıkıyla yapan tüm basın mensuplarımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Bu arada gerçekleştirmiş olduğunuz kongrenizin cemiyetinize ve üyelerinize hayırlı olmasını diliyor, göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

HGC'den Başkan Gül'e Teşekkür Belgesi

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne ilgi ve desteklerinden dolayı HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'e teşekkür belgesi takdim edilirken, HGC Saymanı Mithat Kalaycıoğlu da son çıkardığı Hatay Halk Bilimi adlı kitabını hediye etti.





Yorum Gönder