HGC’den İnşaat Fuarı'na Kınama

09 Mart 2020 Pazartesi 16:51
Bu haber 699 kez okundu

Hatay Gazeteciler Cemiyeti, 4. Yapı inşaat dekorasyon fuarının tanıtımına çağırılmamasından dolayı fuar organizatörlerini kınadı.

HGC'den İnşaat Fuarı'na Kınama
Hatay Gazeteciler Cemiyeti, 4. Yapı inşaat dekorasyon fuarının tanıtımına çağırılmamasından dolayı fuar organizatörlerini kınadı. HGC yönetimi imzasıyla yayımlanan basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi.

“11 Mart Çarşamba günü düzenlenecek olan Hatay 4.yapı inşaat dekorasyon fuarının tanıtımının yapılması için Hatay’ın basın camiasına gerek duyulmamış olmasını üzüntüyle karşılıyoruz.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti olarak bünyemizde bulunan ve Resmi İlan alan gazetelerimizin 15 ilçeye ulaşabilecek imkânları ve olanakları olmasına rağmen organizatör firma sorumlularının yerel gazeteleri hiçe saymasını kabul edilemez buluyoruz.

Çalışan aktif gazetecilerimize ve gazetelerimize verilmek istenmeyen reklamlar ile nasıl bir tanıtım yapılacağını merak ediyoruz. Bu yıl 4.kez düzenlenen ve önceki 3 organizasyonda gazetelerimize reklamlar verilirken, bugün organizatör Kamile Yurtseven ve Mehmet Alakuş arasında basın mensuplarımıza haksız ve adaletsizce davranılması HGC Yönetimi tarafı olarak doğru bulmuyoruz.

Doğru, ilkeli ve kaliteli haberin Hatay’ın her bir yerine yaymak için çalışan basın mensuplarımıza yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmediğimizi söylüyor ve takipte olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyuruyoruz.”

Yorum Gönder