HGC’ye Tebrik Ziyaretleri

08 Ocak 2020 Çarşamba 11:22
Bu haber 637 kez okundu

Antakya’da Sivil Toplum Kuruluşu alanında etkin olarak faaliyet gösteren Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Celal Mursaloğlu, Meclis Başkanı Veli Bahadırlı, Genel Sekreter Metin Kuseyri ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fedai Yücedal 7 Aralık’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrasında göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

HGC'ye Tebrik Ziyaretleri
Antakya’da Sivil Toplum Kuruluşu alanında etkin olarak faaliyet gösteren Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Celal Mursaloğlu, Meclis Başkanı Veli Bahadırlı, Genel Sekreter Metin Kuseyri ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fedai Yücedal  7 Aralık’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrasında göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, 7 Aralık’ta kongre süreci yaşadıklarını ve yapılan seçimler sonrasında göreve getirildiğini belirterek HGC’nin yapacağı faaliyet ve çalışmalar hakkında Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Celal Mursaloğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fedai Yücedal bilgiler verdi.

7 Aralık’ta gerçekleştirilen kongre sonucunda göreve seçilen HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerini kutladıklarını belirten ATB Başkanı A. Celal Mursaloğlu, “Basın Sivil Toplum Kuruluşları’nın her anlamda gözü ve kulağıdır. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri basın yoluyla kamuoyuna aktarıyoruz. Bu konuda özverili çalışmalar sergileyen basın mensupları nezdinde yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyor, görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

HBB Başkanvekili Fedai Yücedal ise , “Basın, bizler için olmazsa olmazlarımızdan bir tanesidir. Dünyada bilindiği gibi 4’üncü kuvvet olarak anılır. Tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışı ile basın ahlak kuralları içerisinde görev yapan basın mensuplarının hakkı hiçbir zaman ödenmez. Mesai mefhumu gözetmeden halka ve topluma anlık haberleri ulaştırarak kamuoyu oluşturuyorlar. Bu vesileyle HGC Başkanlığı görevinizi başarıyla yapacağınıza yürekten inanıyorum. 7 Aralık’ta gerçekleştirmiş olduğunuz 4’üncü Olağan Genel Kurul sonrasında başta şahsınız olmak üzere, seçilmiş olan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte diğer birimlerde görev yapan basın mensuplarını tebrik ediyor, yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum Gönder