Hidayet Şahinoğlu Güven Tazeledi

12 Mart 2018 Pazartesi 19:09
Bu haber 760 kez okundu

İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Hidayet Şahinoğlu bir kez daha seçilerek güven tazeledi.

Hidayet Şahinoğlu Güven Tazeledi

İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.  Tek liste ile gidilen kongrede Hidayet Şahinoğlu bir kez daha seçilerek güven tazeledi.
Genel kurulda gerçekleşen başkanlık ve yönetim kurulu seçiminde toplam 262 üye oy kullanırken, Şahinoğlu tüm üyelerinin oyunu alarak 5. Kez yeniden başkanlığa seçildi.

İskenderun Memo Restaurant salonunda gerçekleşen genel kurulun Divan üyeleri, Başkan Uğur Fırat ile birlikte Erol Akın, Musa Mert, Ergün Alkaya ve Erhan Taş’tan oluştu.

Seçim öncesi bir konuşma yapan Hidayet Şahinoğlu: “Tüm üyelerimiz için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Üyelerime teşekkür ediyorum. Bundan sonrada çalışmalarımızı üyelerimiz ve yönetimimle birlikte en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası, Başkan Hidayet Şahinoğlu ile birlikte, yeni seçilen şu yönetim kurulu üyelerinden oluştu: Ahmet Hamdi Çelik, Mehmet Karaca, Ahmet Sapmaz, Reşit Tekerek, Bahattin Sevinçli ve Mehmet Düşer.

Yorum Gönder