Hızla Büyüyen AMON Kimya’ya Plaket

10 Mart 2022 Perşembe 16:39
Bu haber 366 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi oda üyesi olan AMON Kimya ve Makine Sanayi Şirketine nezaket ziyaretinde bulundular.

Hızla Büyüyen AMON Kimya'ya Plaket

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi oda üyesi olan AMON Kimya ve Makine Sanayi Şirketine nezaket ziyaretinde bulundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Vodofone Business sponsorluğunda, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile TOBB ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB-ETÜ) iş birliğinde gerçekleştirilen 7. Dönem ‘TOBB Türkiye 100’ yarışmasında bölgemizde faaliyet gösteren AMON Kimya ve Makine Sanayi en hızlı büyüyen 15. Şirket olması dolayısıyla İTSO Yönetimi tarafından şirket yetkililerine plaket takdim edildi.

AMON Kim-Makina Satış ve Pazarlama müdürü Necmettin Özsüren, babası Mehmet Özsüren ve şirket yetkilileri ile görüşen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bölgemizde ticari faaliyetlerini sürdüren üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Güzide şirketlerimizden biri olan AMON Kimya ve Makine Sanayi, alanında insanlarımıza iş ve istihdamın yanı süre bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlaması ve bunu da en hızlı büyüyen şirketler arasında ilk sıralarda yer almasını İTSO olarak öğrendik ve çok mutlu olduk.  Bu vesile  ile AMON Kimya ve Makine Sanayi yönetimini tebrik ediyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri AMON Kimya Makine Satış ve Pazarlama müdürü Necmettin  Özsüren, babası Mehmet Özsüren ve tüm çalışanları tebrik ederek kendilerine  plaket takdim etti.

Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu ve Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldı.


Yorum Gönder